EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Dünya Fen ve Matematik Eğitimi Konferansı'nda başarıyla temsil edildi

YDÜ Dünya Fen ve Matematik Eğitimi Konferansı'nda başarıyla temsil edildi

Yakın Doğu Üniversitesi, Lefkoşa (Near East University, Nicosia) Eğitim Fakültesi Dekan yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Murat Tezer, Yrd.Doç.Dr. Engin Baysen ve Öğr. Gör. Filiz Çaparoğlu, Antalya'da düzenlenen Dünya Fen ve Matematik Eğitimi Konferansı'nda 26 farklı ülkeden 143'e yakın akademisyenle bir araya gelerek YDÜ'yü başarıyla temsil etti.

Yayın Tarihi: 22/11/14 16:09
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Dünya Fen ve Matematik Eğitimi Konferansı'nda başarıyla temsil edildi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, konferans başkanlığını ve açılış konuşmasını Prof.Dr. Haluk Soran'ın yaptığı konferans'ta Yrd.Doç.Dr. Murat Tezer ve Şeyma Bozkurt "Korunmaya Muhtaç Öğrencilerin Matematik Dersine Yönelik Tutum ve Kaygı Düzeylerinin Belirlenmesi", yine Murat Tezer ve Nurdan Özreçberoğlu "Ortaöğretim Matematik Sınavlarında Uygulanan Ölçme Ve Değerlendirme Sisteminde Karşılaşılan Sorunlara Yönelik Öğrenci Görüşleri", Yrd.Doç.Dr Engin Baysen ve Uzm. İnci Duygu Baytun "Aralıklı Öğrenme Yaklaşımının Sıradan Sınıf Şartlarında Başarıya Etkisi", Öğr. Gör. Filiz Çaparoğlu ise "Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Öğretmenlik Mesleğine Yönelik Tutumları: KKTC Örneği"adlı çalışmalarını sundular.

Kabul edilen makalelerin Elsevier, SCOPUS, EBSCO, Thomson Reuters Conference Proceedings Citation Index – CPCI (ISI Web of Science) yayınevleri tarafından ve akademik yayın arama motorları tarafındandan da desteklendiği konferansta sundukları çalışmalardan olumlu görüşler alan araştırmacılar farklı ülkelerden gelen akademisyenler ile de tanışma imkanı da buldular.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.