EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ'de yardım amaçlı kermes düzenlendi

LAÜ'de yardım amaçlı kermes düzenlendi

LAÜ'de sosyal sorumluluk projesi kapsamında "Kermes" düzenlendi

Yayın Tarihi: 13/12/14 12:48
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ'de yardım amaçlı kermes düzenlendi
A- A A+

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İletişim Bilimleri Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri ile Öğrenci Dekanlığı tarafından Kar Amacı Gütmeyen Organizasyonlarda Halkla İlişkiler dersi kapsamında "Soğuk Yollara Sıcak Bir Adım İçin Rotamız Kars Yükümüz Sevgi" sloganıyla Kars'ın Digor ilçesine bağlı Varlıköy'ündeki ilkokul öğrencilerine kıyafet kırtasiye ve çeşitli okul ihtiyaçları için kermes düzenledi.

LAÜ Plaza Alanı'nda düzenlenen kermese LAÜ akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ile bölge halkı da katıldı.

Kermeste elde edilen gelirin yanında billardo, satranç, sinema ve halı saha turnuvalarında elde edilecek yardımların hepsi Varlı İlkokulu'na bağışlanacak. Kermese ayrıca bölgede bulunan birçok esnaf ve hayır severler de katkı koydu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.