EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

"Finansçı Olmayanlar için Finans ve Genel Muhasebe" eğitimi düzenlendi

"Finansçı Olmayanlar için Finans ve Genel Muhasebe" eğitimi düzenlendi

Kıbrıs Türk Sanayi Odası Yaşam Boyu Eğitim Merkezi, Kredo Muhasebe & Danışmanlık ve ICC Danışmalık işbirliğiyle " Finansçı Olmayanlar için Finans ve Genel Muhasebe " Eğitimi 12 Aralık Cuma – 13 Aralık Cumartesi tarihlerinde 09:00-17:00 saatleri arasında Sanayi Odası'nda gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 15/12/14 08:45
okuma süresi: 1 dak.
"Finansçı Olmayanlar için Finans ve Genel Muhasebe" eğitimi düzenlendi
A- A A+

Firmaların muhasebe, denetim, yönetim alanlarında ve çeşitli yönetim kademelerinde çalışan kişilere yönelik olan bu eğitimde finansal yönetimde muhasebe, muhasebe bilgi sistemi, finansal tablolar, finansal tablo kalemlerinin anlamı, temel kavramlar, muhasebede kayıt ortamları, dönem kâr/zararının belirlenmesi, amortisman, tahsili şüpheli alacaklar, vergilendirme, maliyet ve yönetim muhasebesi, direkt - endirekt maliyetler, sabit - değişken maliyetler, ortak maliyetlerin dağıtımı, başabaş analizi, paranın zaman değeri – faiz hesapları, finansal analiz ve kontrol ve finansal planlama ve bütçeleme ile ilgili bilgiler sunuldu. Bu bilgilerin, eğitim süresince üzerinde çalışılacak uygulama örnekleriyle somutlaştırılarak daha iyi anlaşılması sağlandı.

Prof. Dr. Fatih Yılmaz tarafından verilen eğitim sonunda, katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı sertifika verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.