EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ öğrencilerinden eğitime destek

LAÜ öğrencilerinden eğitime destek

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İletişim Bilimleri Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, Kar Amacı Gütmeyen Organizasyonlarda Halkla İlişkiler dersi kapsamında "Soğuk Yollara Sıcak Bir Adım İçin Rotamız Kars Yükümüz Sevgi" sloganıyla Kars'ın Digor ilçesine bağlı Varlıköy'ündeki Varlı İlkokulu ile Kocaköy İlkokulu'na kırtasiye ve giyecek yardımında bulundular.

Yayın Tarihi: 02/02/15 17:34
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ öğrencilerinden eğitime destek
A- A A+

Üniversite bünyesinde başlatılan kampanya kapsamında öğrenciler, turnuva, sinema ve kermeslerden elde ettikleri gelirlerin yanı sıra LAÜ Yönetimi tarafından bağışlanan laptop bilgisayar ve projeksiyon ile bölge ve üniversite içerisindeki farklı işletmelerin yaptıkları yardımların tümünü Kars'ın Digor İlçesi'ne bağlı Varlı İlkokulu ve Kocaköy İlkokulu'na bağışladılar.

Digor İlçe Belediye Başkanları, Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve bağış yapılan İlkokul Müdürleri ve öğretmenleri LAÜ ekibine gerçekleştirilen yardımdan dolayı teşekkür ederek LAÜ'nün örnek bir davranış sergilediğini belirttiler.

İki farklı okula yardım yapıldı

LAÜ'den Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Enis Faslı, Araştırma Görevlileri Mustafa Özyağcı ve Ceylan Erhan,Varlı Köyü'ne giderek öğrencilere kampanya kapsamında toplanan yardım paketlerini ulaştırdılar. Ekip ayrıca, Digor'un Kocaköy İlkokulu'na da fotokopi makinesi ve yazıcı hediye etti.

Faslı: "Amacımız Anadolu'daki çocukları sevindirmek"

Öğrencilere yaptıkları yardımdan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Yrd. Doç. Dr. Enis Faslı, "Amacımız Anadolu'daki çocukları sevindirmek. Onların ihtiyaçlarının bir kısmını karşılayarak mutlu etmek. Öğrencileri eğitim hayatlarında gerek duydukları motivasyona katkıda bulunduğumuza inanıyorum" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.