EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Mühendislik Fakültesi mezunları diplomalarını aldı

YDÜ Mühendislik Fakültesi mezunları diplomalarını aldı

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), Mühendislik Fakültesi ,2014-2015 Güz Dönemi mezuniyet töreniAtatürk Kültür ve Kongre Merkezi (AKKM) Büyük salonda coşku ile gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 18/02/15 13:11
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Mühendislik Fakültesi mezunları diplomalarını aldı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi, Kıbrıs (Near East University, Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, YDÜ Rektör yardımcıları, Fakülte Dekan ve bölüm başkanları, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlanan Mezuniyet töreninde, Yakın Doğu Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü Öğretmenlerinden Atakan Sarı ve Serkan Çankaya' nın müzik dinletisi ile Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı latin dansları ekibi Nezihe Erken ve Uğur Demircioğlu' nun dans gösterileri törene renk kattı.

Yakın Doğu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreninin, açılış konuşmasını Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali Ünal Şorman yaptı. Törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Sadıkoğlu da bir konuşma yaparak mezun olan öğrencilere önerilerde bulundu kendilerini , velilerini ve hocalarını kutladı.

2014-2015 Güz döneminde Mühendislik Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Makine Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliği, Bilişim Sistemler Mühendisliği ve Gıda Mühendisliği bölümlerimizden 8' i Master öğrencisi olmak üzere toplam 136 mezun verdi.

Fakülte birincisi ve yabancı öğrenciler adına yapılan duygusal konuşmaların ardından, YDÜ Rektör Yardımcılarımız, Prof. Dr. Fahrettin Sadıkoğlu ve Prof. Dr. Şenol Bektaş ile Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Ünal Şorman, lisans ve yüksek lisans eğitiminde dereceye giren öğrencilere diplomalarını verdi.

Bölüm mezunlarının kendi hocalarından diplomalarını almalarını mütakip diploma töreni mezunların kep atmalarıyla tören son buldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.