EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ'de "Kişilerarası İlişkiler ve İletişim" konulu atölye çalışması yapıldı

LAÜ'de "Kişilerarası İlişkiler ve İletişim" konulu atölye çalışması yapıldı

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi tarafından organize edilen Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Lefke ve yöresinde bulunan okullarda görev yapan öğretmenlere yönelik 5 Ocak'ta başlatılan Hizmet İçi Eğitim kursları kapsamında bu hafta, Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Anıl Sayılır, "Kişilerarası İlişkiler ve İletişim" konusunda atölye çalışması gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 18/02/15 14:08
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ'de "Kişilerarası İlişkiler ve İletişim" konulu atölye çalışması yapıldı
A- A A+

Çalışmada, Sayılır iletişim konusunda daha önceki seminerlerde bilgilendirilen öğretmenlere vaka örnekleri sunarak, bilgilerini pekiştirmeleri ve bunları nasıl kullanacaklarıyla ilgili bir ön çalışma yaptıklarını belirtti. İnteraktif bir biçimde gerçekleşen ve tanışma etkinliği ile başlayan çalışma sonrasında sunulan vakalarla özellikle ilköğretimde etkili iletişim becerilerinin kullanılmasıyla ilgili konular üzerinde duruldu. Sayılır, çalışmanın sonunda öğretmenlerin çalışma ile ilgili katkı ve özeleştirilerini alarak, hizmet içi eğitim programının son çalışmasını gerçekleştirdiğini söyledi.

Atölye çalışmasının sonunda öğretmenlerden gelen geribildirimlerin de son derece olumlu olduğunu ifade eden Sayılır, öğretmenlerin kendileri için düzenlenen bu eğitim seminerlerinden oldukça memnun kaldıklarını ve hizmet içi çalışmaların devamlılığını arzu ettiklerini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.