EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Bakan Berova, okul ziyaretlerine devam ediyor...

Bakan Berova, okul ziyaretlerine devam ediyor...

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, bir süreden beridir KKTC genelindeki devlet okullarına başlatmış olduğu inceleme ziyaretlerine, Geçitkale İlkokulu, Geçitkale Cumhuriyet Lisesi, Dörtyol İlkokulu, Beyarmudu İlkokulu ve geçen yıl kapatılan Beyarmudu Ortaokulu'nu ziyaret ederek devam etti.

Yayın Tarihi: 24/02/15 15:29
okuma süresi: 2 dak.
Bakan Berova, okul ziyaretlerine devam ediyor...
A- A A+

Bakan Berova, ziyaret gerçekleştirdiği okul yetkililerden, okulların durumu hakkında bilgi aldı, okul aile birlikleriyle biraraya gelerek, eksikler ve istekler konusunda görüş alışverişinde bulunarak, okullarda incelemeler gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova okul ziyaretleri esnasında yaptığı açıklamasında, KKTC genelindeki tüm okulların, kaliteli eğitim standartlarına ulaştırılabilmesi adına, hem okulların fiziki altyapısının hem de öğretim veren öğretmenlerin daha huzurlu ve kaliteli ortamlarda eğitim vermelerinin büyük öneme sahip olduğunu belirterek, Bakanlık olarak çalışmalarının bu yönde olduğunu belirtti.

Bakan Berova; "KKTC genelindeki okullarımız, gerek altyapı donanımı gereksede eğitim kalitesi açısından ileri seviyelerdedir. Başlatmış olduğumuz bu okul ziyaretleri çerçevesinde tüm okullarımızın altyapısal ve alt yapı donanımı açısından ileri seviyelerde olduğunu gözlemliyoruz. Eğitim, iletişim çağında olmamızdan dolayı hızla değişim ve gelişim gösteren bir yapıya sahip olmasından dolayıdır ki, eksiklik olarak nitelendirilen faktörler hiç bir zaman bitmez. Eğitim Bakanlığı olarak, geleceğimiz olan şimdiki neslin en güzel ve en kaliteli şekilde yetiştirilebilmesi için bu değişen ve gelişen eğitim koşullarını tüm okullarımıza uygulamak, en birincil hedefimizdir" dedi.

Bakan Berova, eksikliklerin kısa zamanda çözümü ve sorunsuz bir eğitim sisteminin yaratılabilmesi için, KKTC genelindeki başlatmış olduğu okul ziyaretlerine devam edeceğini de sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.