EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ'de "KKTC'de Yatırım Olanakları" uluslararası konferansta mercek altına alınıyor

YDÜ'de "KKTC'de Yatırım Olanakları" uluslararası konferansta mercek altına alınıyor

Yakın Doğu Üniversitesi'nin ev sahipliğinde, European Business Assembly (EBA) tarafından düzenlenecek olan ve Oxford Academic Union (OAU) ile Club of Rectors'ün katılımları ile 25-26 Mart 2015 tarihlerinde "University of the Future: University Cities and Health Tourism" başlıklı uluslararası bir konferans gerçekleştirilecektir.

Yayın Tarihi: 24/03/15 11:00
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ'de "KKTC'de Yatırım Olanakları" uluslararası konferansta mercek altına alınıyor
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, açılışının 25 Mart 2015 Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan University of the Future Konferansının 2. gününde alanında uzman davetli konuşmacılar ile KKTC'de Yatırım Olanakları mercek altına alınacak.

Oturum başkanlığını Girne Üniversitesi Pilotaj Bölümü Sorumlu Genel Müdürü Sn. Sümer Garip'in yapacağı Yatırım Olanakları başlıklı Panelde, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Sn. Mehmet Harmancı, Girne Belediye Başkanı Sn. Nidai Güngördü, Ticaret Odası Başkanı Sn. Fikri Toros, Sanayi Odası Başkanı Sn. Ali Çiralı, YAGA Direktörü Sn. Berkan Tokar, GIAD Başkanı Sn. Ceyhun Tunalı, Oxford Academic Union Direktörü Sn. Ivan Savvov birer sunum gerçekleştireceklerdir.

YDÜ Büyük Kütüphanede saat 10:00-13:00 arası yürütülecek panele tüm halkımız davetli olup, detaylar için www.neu.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.