EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

YDÜ, St. Petersburg'a 7 farklı makaleyle damgasını vurdu

YDÜ, St. Petersburg'a 7 farklı makaleyle damgasını vurdu

Yakın Doğu Üniversitesi ,Kıbrıs (Near East University,Cyprus ) Rusya'nın St. Petersburg Christian Üniversitesi'nde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 4.Uluslararası Eğitim Konferansı'nda (4th Internatıonal Conference on Education) başarıyla temsil edildi.

Yayın Tarihi: 03/07/15 13:32
okuma süresi: 3 dak.
YDÜ, St. Petersburg'a 7 farklı makaleyle damgasını vurdu
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğünden Yapılan açıklamaya göre, YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Uzunboylu, Üstün Zekalılar Öğretmenliği Bölüm Başkanı Yard. Doç Dr. Deniz Özcan, Uz. Meltem Haksız, Uz. Nuket Gündüz, Uz. Emrah Soykan, Uz. Zeynep Genç, Uz. Şenay Kocakoyun ve Semih Çalışkan 20 farklı ülkenden 300'e yakın akademisyenle biraraya gelerek 4.Uluslararası Eğitim Konferansı'nda sundukları bilimsel çalışmalarıyla Yakın Doğu Üniversitesi'ni başarıyla temsil ettiler.

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Uzunboylu'nun organizasyon ve bilim komitesinde olduğu konferans'ta Yard. Doç Dr. Deniz Özcan "üstün zekalılar öğretmenliği programında okuyan öğrencilerin üstün zekalı bireyin eğitimine yönelik görüşlerinin değerlendirilmesi"; Uz.Zeynep Genç "sınıf öğretmeni adaylarının materyal hazırlama ve kullanmaya yönelik görüşlerinin analizi"; Uz. Meltem Haksız "pedagojik formasyon öğrencilerinin kaynaştırma eğitimine ilişkin görüşlerinin incelenmesi"; Uz.Şenay Kocakoyun "oyunlaştırma için üniversite öğrencilerinin en çok tercih ettiği mobil uygulamalarının belirlenmesi"; Uz.Nuket Gündüz "yapılandırmacılığa dayalı hikaye anlatım yöntemi ile geliştirilen öğretim programının etkililiği" ,Uz.Emrah Soykan "KKTC 'deki özel eğitim öğretmenlerinin özel eğitim alanında teknoloji kullanımı" ve Semih Çalışkan "uzaktan eğitimde kullanılan sanal sınıfların etkililiği" başlıklı çalışmalarını diğer katılımcılara sunarak büyük bir ilgi gördü.

Çalışmalarıyla olumlu tepki alan Yrd. Doç Dr. Deniz Özcan, Uz. Meltem Haksız, Uz. Nuket Gündüz, Uz. Emrah Soykan, Uz. Zeynep Genç, Uz. Şenay Kocakoyun ve Semih Çalışkan, Yakın Doğu Üniversitesi'ni uluslararası bir arenada temsil etmenin gururunu yaşadıklarını ve YDÜ Center of Excellence'a destekleri için teşekkürlerini ilettiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.