EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Akademisyenlere bilgisayarlı istatistik kursu

Akademisyenlere bilgisayarlı istatistik kursu

Yakın Doğu Üniversitesi'nde akademisyenlere yönelik bilgisayarlı istatistik kursu düzenlendi.

Yayın Tarihi: 04/07/15 10:15
okuma süresi: 1 dak.
Akademisyenlere bilgisayarlı istatistik kursu
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Murat Tezer tarafından verilen 16 saatlik kurs süresince akademisyenlerin bilimsel alanlarda araştırma yaparken ve öğrencileri değerlendirirken sıklıkla kullandıkları SPSS istatistik yazılımı kullanılarak araştırma verilerini nasıl yorumlayacakları öğretimi yapıldı.

Kurs sonunda yapılan sertifika töreninde açılış konuşmasını Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hüseyin Uzunboylu yaptı. Prof.Dr. Uzunboylu,yeni bilginin öğrencilere aktarılması sürecinde akademisyenin kendini yenilemesi gerektiği ve yapılacak araştırmalarda bu eğitimin akademisyenin işini kolaylaştıracağını vurguladı.

Toplantı sonunda başarılı olan akademisyenlere katılım ve başarı belgesi takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.