EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Erbil Politeknik Üniversitesi'nden DAÜ'ye ziyaret

Erbil Politeknik Üniversitesi'nden DAÜ'ye ziyaret

Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Erbil Politeknik Üniversitesi Rektörü Dr. Kawa Rasul, Rektör Yardımcıları Dr. Nageeb Rassam ve Dr. Jawdat Khatab Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam'ı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 23/07/15 16:09
okuma süresi: 2 dak.
Erbil Politeknik Üniversitesi'nden DAÜ'ye ziyaret
A- A A+

Prof. Dr. Osam ve Dr. Rasul Erbil Politeknik Üniversitesi ile DAÜ arasında devam eden işbirliği ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında görüşme gerçekleştirdiler. Uluslararası işbirliklerine ve uluslararası tanıtıma büyük önem verdiklerinin altını çizen Prof. Dr. Osam, Erbil Politeknik Üniversitesi ile işbirliği içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

DAÜ'nün uluslararası yapısının, kampüs olanaklarının ve akreditasyonlarının etkileyici olduğunu belirten Dr. Rasul, DAÜ ile devam eden işbirliğinden ötürü duyduğu memnuniyeti ifade etti. DAÜ'nün bilgi ve tecrübesinden yararlanmak için DAÜ'lü profesörleri Erbil'e davet etmek istediklerini kaydeden Dr. Rasul, tekrardan DAÜ'yü ziyaret ediyor olmaktan duydukları mutluluğu da sözlerine ekledi. Söz konusu görüşmeye DAÜ Tanıtım İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca ile Öğrenci İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan da katıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.