EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

UKÜ'den ÖSYS yerleştirme sonuçlarında önemli başarı

UKÜ'den ÖSYS yerleştirme sonuçlarında önemli başarı

2015 ÖSYS yerleşme sonuçları doğrultusunda Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) KKTC genelinde en yüksek yerleştirme oranına ulaştı.

Yayın Tarihi: 24/07/15 16:12
okuma süresi: 1 dak.
UKÜ'den ÖSYS yerleştirme sonuçlarında önemli başarı
A- A A+

ÖSYM tarafından açıklanan 2015 ÖSYS yerleşme sonuçlarında UKÜ %74,59 doluluk oranı ile KKTC üniversiteleri arasında birinci sırada yer aldı.

2015 ÖSYM yerleştirme sonuçlarına göre UKÜ 2015 yılında %44'lük bir artış ile önemli bir başarıya imza attı.

Elde edilen uluslararası akreditasyon ve üyelikler, zenginleşen akademik kadro, kampüs altyapısındaki yatırımlar ve uluslararası standartlarda öğrenci odaklı eğitim ve doğru tanıtım stratejileri ile UKÜ istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

UKÜ Basın, Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre yerleşen öğrencilerin kayıt prosedürü ve detaylı bilgi için üniversitenin web sitesinden (www.ciu.edu.tr) veya Aday Öğrenci Bilgi Merkezinden (0392 671 11 11) kolayca bilgi alabilecekler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.