EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Dürüst: "Eğitime yapılan her katkı gelecek nesile yapılmış demektir"

Dürüst: "Eğitime yapılan her katkı gelecek nesile yapılmış demektir"

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Umure Örs ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Yayın Tarihi: 28/07/15 14:29
okuma süresi: 2 dak.
Dürüst: "Eğitime yapılan her katkı gelecek nesile yapılmış demektir"
A- A A+

Umure Örs, Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst'e nezaket ziyaretinde bulunarak vakfın bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aktarmak istediklerini söyledi.

Vakfın gelirinin eğitim, kültür ve sanata ayrıldığını, kamuoyuna mal olmuş bir vakıf olarak hassasiyetle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Örs, Milli Eğitim Bakanlığı ile protokol çerçevesinde bugüne kadar önemli projeler yürüttüklerini ifade ettti.

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, KTEV'in eğitime önemli katkılar sağlayan bir vakıf olduğunu, dün olduğu gibi bugün de yarın da imkanlar dahilinde çalışamalara devam etme arzusunda olduğunu belirtti.

Eğitimde işbirliğinin önemi vugulayan Dürüst, sosyal sorumluluk açısından ülkemizin büyük kuruluşlarına hassasiyet gösterilmesi gerektiğini, KTEV'in güçlü bir vakıf olduğunu, yenilecek protokolle verimli çalışmaların yapıalcağına inandığını söyledi.

Eğitime yapılan katkının gelecek nesile yapılacak olan bir katkı olduğunu dile getiren Bakan Dürüst, eğitime destek olacak her kurum ile işbirliğine hazır olduğunu ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.