EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Dünya Mimarlık Günü GAÜ'de kutlanıyor

Dünya Mimarlık Günü GAÜ'de kutlanıyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 5 Ekim Pazartesi günü kutlanacak Dünya Mimarlık Günü'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 02/10/15 11:10
okuma süresi: 1 dak.
Dünya Mimarlık Günü GAÜ'de kutlanıyor
A- A A+

Girne Amerikan Üniversitesi'nin evsahipliğinde akademik bir etkinlik organizasyonuyla kutlanacak Dünya Mimarlık Günü'nünbu yılki teması Uluslararası Mimarlar Birliği (UIA) tarafından "Mimarlık, Yapı ve İklim" (Architecture, Building & Climate) olarak belirlendi.

Girne Amerikan Üniversitesi Millennium Senato Kongre Merkezi'nde "Mimarlık, Yapı ve İklim" konu başlığına uygun olarak gerçekleştirilecek etkinlikte Girne Amerikan Üniversitesi, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi ve Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB)üst düzey yetkilileri açılış konuşmaları yapacaklar.

Etkinlik, konuşmaların ardından Mimarlık alanının otorite isimlerinden ve ekoloji çalışmalarıyla bilinen, GAÜ Mimarlık Bölümü yeni öğretim üyesi Kenan Güvenç'in konuşmasıyla devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.