EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Bakan Dürüst, Gelibolu İlkokulu'nu ziyaret etti

Bakan Dürüst, Gelibolu İlkokulu'nu ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, okul ziyaretlerine devam ediyor. Bugün Gelibolu İlkokulu'nu ziyaret eden Bakan Dürüst okul yöneticileri ve öğretmenlerle de bir araya geldi okuldaki eksikliklerle ilgili bilgi aldı.

Yayın Tarihi: 08/10/15 16:40
okuma süresi: 1 dak.
Bakan Dürüst, Gelibolu İlkokulu'nu ziyaret etti
A- A A+

Hedefin ülke genelindeki tüm okulların sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde eğitim vermesini sağlamak olduğunu vurgulayan Bakan Dürüs okul ziyaretlerine devam ederek eksiklikleri yerinde inceleyeceğini ifade etti.

Bakan Kemal Dürüst, 1974'ten bugüne ilk kez, 4 yaştan lise sona kadar ülkedeki tüm okullardaki öğrenci ve öğretmenleri kapsayacak şekilde, ortopedik sıra, sandalye, masa ve dolapların yenileneceği büyük bir ihaleye çıkıldığının müjdesini yineleyerek, bunun önemli bir vizyon ve reform olduğunu belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.