EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Öğrencileri "NEU Welcome Party" ile yeni döneme merhaba dedi

YDÜ Öğrencileri "NEU Welcome Party" ile yeni döneme merhaba dedi

Yoğun bir eğitim öğretim dönemine başlayan Yakın Doğu öğrencileri yeni gelen öğrenci arkadaşlarına merhaba demek için Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphanesi önünde Yakın Doğu Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı ev sahipliğinde TourismNeu ve Gnctrkcell katkılarıyla NEU Welcome Party'i gerçekleştirdiler.

Yayın Tarihi: 14/10/15 11:32
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Öğrencileri "NEU Welcome Party" ile yeni döneme merhaba dedi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'ne açıklamalarda bulunan YDÜ Öğrenci Dekan Vekili Öğrt. Gör. Dilan ÇİFTÇİ, öğrencilerin katıldığı partide TourismNeu tarafından kurulan Bubble Soccer ve Gnctrkcell'in Gladyatör, Dev Jenga ve çeşitli oyunlarla, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na bağlı NEU Dans Klübü'nün sahne aldığını belirtti.

ÇİFTÇİ, 'Oryantasyon Günleri' kapsamında yapılan sosyal ve kültürel etkinliklerin yeni gelen öğrencilere Yakın Doğu Üniversitesi'nin sıcak aile ortamını tanımaları ve diğer öğrencilerle kaynaşmaları açısından çok önemli olduğunu söyledi. Hoş Geldin Partisi öğrencilerin yeni tanıştıkları öğrencilerle kaynaşarak güzel bir sinerji oluştuğunu belirten Çiftçi, yeni öğrencilerimiz üniversite hayatlarının ilk adımında Yakın Doğuluların 'adada kıtalı gibi yaşar' anlayışı taşıyan bireyler olarak yetişmesine verilen önem bir kez daha vurgulanmış oldu.

Dekan Vekili Öğrt. Gör. Dilan ÇİFTÇİ öğrencilerimizin oldukça keyifli vakit geçirdikleri kampus partileri farklı konseptlerle devam edeceğini de vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.