EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

KAÜ "Masal Okuma Yarışması" düzenledi

KAÜ "Masal Okuma Yarışması" düzenledi

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi'nin "Hayat, Çocuklar ile Renkli" başlığı altında düzenlediği etkinlikleri çerçevesinde "Masal Okuma Yarışması" düzenlendi.

Yayın Tarihi: 26/11/15 14:36
okuma süresi: 2 dak.
KAÜ "Masal Okuma Yarışması" düzenledi
A- A A+

Girne Amerikan Üniversitesi ile birlikte düzenlenen etkinlikte KAÜ öğrencileri ile Arabahmet bölgesinde yaşayan çocuklar biraraya geldi.

Başarılı bir çalışma

Etkinlikte GAÜ İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen ve İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri eşliğinde Arabahmet bölgesindeki çocuklara eğitim eli uzatıldı, eğlenerek farkındalık yaratılması konusunda başarılı bir çalışma ortaya konuldu. Çocukların eğlenerek öğrenmek konusundaki gelişimine katkı koyan etkinliklerin önümüzdeki günlerde devam edeceği açıklandı.

KAÜ-GAÜ elele

Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen Kıbrıs'ta ilklere imza atan GAÜ ile kardeş üniversite KAÜ'nün bölgeye katkılarına işaret ederek "Bölgedeki çocukların üniversiteyi sahiplenmesi, üniversite öğrencilerini, öğretmen olarak görmesi ve saygı duyması noktasında da GAU ve KAU olarak bu yardım elini ders kapsamında İletişim Fakültesi öğrencileri ile uzatmaktan büyük bir mutluluk duyduk" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.