EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi'nden Genç TV'ye teknik gezi

UKÜ Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi'nden Genç TV'ye teknik gezi

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri, Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Devrim Yücel Besim ve Öğretim Görevlisi Seyit Ermiyagil ile Genç TV'ye teknik gezi gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 30/11/15 12:29
okuma süresi: 2 dak.
UKÜ Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi'nden Genç TV'ye teknik gezi
A- A A+

Devrim Yücel Besim ve tasarım dersleri yürütücüsü Öğr. Gör. Seyit Ermiyagil öğrencilere Genç TV programlarına yönelik "Stüdyo Tasarımı" projesi verildiğini; öğrencilerden yeni yayın dönemindeki programları analiz ederek içlerinden biri için stüdyo tasarımı yapmalarının beklendiğini dile getirdi.

Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Besim dersler kapsamında düzenlenen gezide gerçeğe yönelik proje geliştirmenin ana tema olduğunu, söz konusu teknik geziyle öğrencilerin, mekânı yerinde ve birebir deneyimlediklerini, mevcut stüdyo mekanları ve teknik sistemleri inceleyerek gerçek hayata yönelik ihtiyaç kriterlerini de belirlediklerini söyledi.

"Bu proje, öğrencilerin iş hayatıyla da örtüşen gerçekçi bir projedir"

Endüstri Ürünleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Devrim Yücel Besim, öğrencilerin iş hayatıyla örtüşen gerçekçi bir proje yapmanın heyecanıyla mekânları analiz ettiklerini belirterek, "Bu gezi sayesinde tasarım konuları doğrultusunda, uzman kişilerden bilgiler alarak bu bilgileri geliştirecekleri projeler ile nasıl örtüştürebileceklerini tecrübe etme şansı yakaladılar." dedi.

Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Endüstri Ürünleri Bölümü öğrencilerine Yrd. Doç. Dr. Devrim Yücel Besim ve Öğretim Görevlisi Seyit Ermiyagil ile birlikte gerçekleştirdikleri teknik gezide Genç TV Genel Yayın Yönetmeni Nazar Erişkin tarafından tüm televizyon stüdyoları, programların organizasyonları, gereksinimleri ve donanımlarıyla ilgili de geniş bilgi verildiği aktarıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.