EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Bakan Dürüst, Kıbrıs Üniversiteler Birliği ile biraraya geldi

Bakan Dürüst, Kıbrıs Üniversiteler Birliği ile biraraya geldi

Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı – Kıbrıs Üniversiteler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Akpınar ve beraberindeki heyet Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst ile bakanlıkta gerçekleşen toplantıda biraraya geldiler.

Yayın Tarihi: 24/12/15 17:12
okuma süresi: 1 dak.
Bakan Dürüst, Kıbrıs Üniversiteler Birliği ile biraraya geldi
A- A A+

Kıbrıs Üniversiteler Birliği Başkanı Serhat Akpınar, YÖDAK'ın yeni yasa oluşumu ve Yüksek Öğrenim Yasası ile ilgili Ünivesitler Birliği ve Yönetim Kurulu olarak bazı kararlar aldıklarını bu çerçevede yasalara katkı koymaya hazır olduklarını bu amaçla ziyaret gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, esas olanın KKTC Üniversitelerini daha ileriye taşımak olduğunu, Üniversiteler Birliği kararlarının YÖDAK kadar önem arz ettiğini, bu konularla ilgili kararlar verirken ilgili kurumlara ile paylaşılmayacak herhangi bir adım olmadığını söyledi.

Ekonomik, sosyal ve kültürel yaşantımızı etkileyen Üniveristlerimiz ile ilgili tüm görüşleri dikkate alacaklarını, YÖDAK Yasasının değişimi ile kurumsallaşma olacağını belirten Bakan Dürüst, bu süreçte en sağlıklı kararları almak için ilgili kesimlerin görüşlerinin dikkate alınacağını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.