EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezuniyet töreni yapıldı

YDÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezuniyet töreni yapıldı

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) mezuniyet töreni, Büyük Kütüphane Salon 3'te gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 31/01/16 10:41
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezuniyet töreni yapıldı
A- A A+

YDÜ'den yapılan açıklamaya göre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törene, YDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ, BESYO Müdürü Dr. Cevdet Tınazcı, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

BESYO öğrencilerinin hazırladığı dans gösterisinin ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ, 1988 yılında kurulan YDÜ'nün yüksek eğitim olanaklarından söz etti.

Prof. Dr. Şanlıdağ, amacın; akılcı, yaratıcı ve özgür düşünceye sahip bireyler yetiştirmek olduğunu ifade etti.

Öğretim elemanları, mezun öğrenciler ve velilere seslenen Prof. Şanlıdağ, mezun olan öğrencilerin geri kalan yaşamları boyunca kendilerini takip etmeye ve başarılarıyla gurur duymaya devam edeceğini sözlerine ekleyerek mezuniyetlerini kutladı.

BESYO Müdürü Dr. Cevdet Tınazcı ise konuşmasında, YDÜ'yü yuva diye gördükleri bir ailenin çatısı olduğunu belirtirken, mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında da bunu korumaya devam edeceklerini kaydetti.

Mezun öğrenciler adına konuşan Necmiye Erden de; hayallerini kurdukları güne kavuştuklarını belirtirken, Yakın Doğu Üniversitesi'nden mezun olmanın verdiği hüznü taşıdıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından öğrencilere diplomaları verilirken, tören geleneksel kep atma etkinliği ile son buldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.