EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Eğitim uzmanlarını izleyici ile buluşturuyor

Eğitim uzmanlarını izleyici ile buluşturuyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi'ne bağlı televizyon yayınları organize eden DAÜTV, yapımlarına bir yeni programı daha ekledi.

Yayın Tarihi: 29/04/16 16:11
okuma süresi: 2 dak.
Eğitim uzmanlarını izleyici ile buluşturuyor
A- A A+
Doğu Akdeniz Üniversitesi'ne bağlı televizyon yayınları organize eden DAÜTV, yapımlarına bir yeni programı daha ekledi. Akademisyen bakışını izleyicilerle buluşturmayı ve toplum bilincini bilimsel doğrularla oluşturmayı hedef edinen DAÜTV, bu kez DAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ülker Vancı Osam'ın bilgi birikimini eğitim alanında konuk ettiği uzmanlarla yansıtmasına araç oluyor. DAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ülker Vancı Osam moderatörlüğünde haftalık olarak BRT-2 kanalında yayınlanacak "Eğitim ve Yaşam" programı on iki bölümden oluşmakta. Okul öncesinden sanata, özel eğitimden edebiyata kadar eğitimin bütün alanlarınının konuşulup tartışılacağı "Eğitim ve Yaşam" programı 2 Mayıs 2016 tarihinden itibaren her Pazartesi 19.45-20.30 saatleri arasında, DAÜTV yapımcılığında BRT-2 kanalında yayınlanacaktır. Programın tekrarı ise her Cumartesi, saat 19:00'da, aynı kanalda yer alacaktır.

DAÜ Eğitim Fakültesi Bilgisayar Ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Özden'in konuk olduğu ve "Bilgi Teknolojileri Eğitimi" başlığının irdelendiği "Eğitim ve Yaşam" programının ilk bölümü 2 Mayıs 2016 Pazartesi günü, 19.45-20.30 saatleri arasında, BRT2 ekranlarında yayınlanacaktır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.