EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ Çetinkaya'dan Arabahmet İlkokulu'na katkı

GAÜ Çetinkaya'dan Arabahmet İlkokulu'na katkı

GAÜ-Çetinkaya Türk Spor Kulübü tarafından Arabahmet İlkokulu'ndaki ihtiyaçlı öğrencilere yardım yapıldı.

Yayın Tarihi: 22/09/16 14:24
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ Çetinkaya'dan Arabahmet İlkokulu'na katkı
A- A A+
Geçtiğimiz günlerde GAÜ-Çetinkaya Türk Spor Kulübü tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen ve yoğun katılım gösterilen Eylül Buluşması yemeği sırasında özellikle eski başkan ve futbolcu Eren Defteralı'nın girişimi ve eski futbolcu Zihni Kalmaz'ın katkıları ile Arabahmet İlkokulu'ndaki ihtiyaçlı öğrencilere yardım da yapıldı.

Çetinkaya Türk Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Asım Vehbi, eski başkan ve futbolcu Eren Defteralı ile eski futbolcu Zihni Kalmaz'a göstermiş oldukları duyarlılık için teşekkürlerini dile getirdi.

Arabahmet bölgesinde bulunan GAÜ Çetinkaya Türk Spor Kulübü'nün komşusu da olduğu Arabahmet İlkokulu'na, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ)'nün de işbirliği içerisinde bulunduğu ilkokul öğrencilerine 30 Adet spor ayakkabısı GAÜ-Çetinkaya TSK tarafından bağışlandı.

GAÜ-Çetinkaya, yaklaşık 120 kişilik bir mevcudu bulunan Arabahmet İlkokulu diğer öğrencileri için de gerçekleşecek olan çalışmalardüzenlenmeye devam edecek.

GAÜ Çetinkaya Türk Spor Kulübü Başkanı Asım Vehbi, Arabahmet İlkokulu Müdüresi Ayla Dalgalan'ı ziyaret ederek, "GAÜ Çetinkaya Türk Spor Kulübü Eylül Buluşması gecesi esnasında gerçekleşen 30 adet spor ayakkabı alımına katkı koyan kişi ve kişiler, çocuklarımıza bu ayakkabıların GAÜ-Çetinkaya Ailesi adına sizin aracılığınızla ulaştırılmasını istediler. Size ziyaretimizi bu vesileyle gerçekleştirmiş olduk. Bundan sonraki çalışmalarımızda hem Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) hem de GAÜ Çetinkaya olarak elimizden gelen katkıları koymaya çalışacağız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.