EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ "Uluslararası yabancı dil öğretimi konferansı"na hazırlanıyor

DAÜ "Uluslararası yabancı dil öğretimi konferansı"na hazırlanıyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu (YDİHO) Yabancı Dil Öğretiminde Güncel Konular temalı "Uluslararası Yabancı Dil Öğretimi Konferansı"na (ICONFLE 2017) hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 21/03/17 15:54
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ "Uluslararası yabancı dil öğretimi konferansı"na hazırlanıyor
A- A A+
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu (YDİHO) Yabancı Dil Öğretiminde Güncel Konular temalı "Uluslararası Yabancı Dil Öğretimi Konferansı"na (ICONFLE 2017) hazırlanıyor. Söz konusu konferans 20 - 21 Ekim 2017 tarihleri arasında DAÜ Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda gerçekleşecek.

Yabancı Dil Öğretiminde Güncel Konular ana teması çerçevesinde gerçekleştirilecek olan konferans ile dil öğretmenlerine ve eğitimcilerine fikir alışverişi yapma imkanı sağlanması ve yabancı dil ile ilgili güncel konularda bilgi paylaşımı olanağı sunulması hedefleniyor

Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu'ndan yapılan açıklamaya göre İngilizce dilinde yapılacak olan söz konusu konferansa, "Müfredat Tasarımı ve Materyal Geliştirme, Dil Sınavları, Ölçme ve Değerlendirme, Mesleki Gelişim, Yöntembilim, Öğretmen Eğitimi, Eğitim Teknolojisi ve Dil Öğrenimi, Öğrenci / Öğretmen Özerkliği, Küresel ve Kültürel Konular, Kurumsal Gelişim ve Uluslararası Akreditasyon" temalarından her hangi biri seçilerek başvuru yapılabileceği bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.