EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Doğa Koleji öğrencilerinin büyük başarısı

Doğa Koleji öğrencilerinin büyük başarısı

Doğa Model United Nations (d'MUN) Eğitim konferansının 3'üncüsü Salamis Bay Conti Otel'de gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 25/12/12 14:00
okuma süresi: 2 dak.
Doğa Koleji öğrencilerinin büyük başarısı
A- A A+

Doğa Koleji kampuslarından 208 öğrenci delege olarak konferansa katılmak üzere KKTC'ye geldi. d'MUN Eğitim Konferansı'na; Doğu Akdeniz Doğa Koleji öğretmenleri İsmet Meneviş ile Fırat Kandamış eşliğinde 15 delege ve 17 yönetim ekibi olmak üzere 32 öğrenci katıldı. Katılımcı delegeler, d'MUN Eğitim Konferansı süresince 5 farklı komite altında Birleşmiş Milletler kurallarına uygun şekilde fikir üretti ve dünya sorunlarına çözüm aradı.

Doğu Akdeniz Doğa Koleji'nden yönetim kadrosu olarak katılan 17 öğrenci sayesinde sorunsuz geçen d'MUN Eğitim Konferansı, konferans gözlemcileri tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi. Konferansın düzeninden sorumlu Doğu Akdeniz Doğa Koleji öğrencileri profesyonel davranışlarıyla büyük takdir topladı. Beş komitenin dördünde görev alan Doğu Akdeniz Doğa Koleji öğrencisi delegeler, uzun yıllar unutulmayacak bir başarıya imza attı.

d'MUN Eğitim Konferansı sonunda komite başkanları tarafından açıklanan sonuçlara göre, Doğu Akdeniz Doğa Koleji öğrencilerinden üç delege komitelerinde en iyi delege (Best Delegate) seçilirken, bir öğrenci olağanüstü performans (Outstanding Performance) ödüllerine layık görüldü. Ayrıca dört Doğu Akdeniz Doğa Koleji öğrencisine kapanış töreninde kürsüden komitelerde görüşülen konulara yaptıkları katkılardan dolayı özellikle teşekkür edildi.

Çalışmalarıyla ödül kazanmaya hak kazanan Doğu Akdeniz Doğa Koleji delegeleri, komiteleri ve ülkeleri şöyle:

En iyi delege ödülü kazananlar;

  • Ayşegül Gazioğlu

  • Gamze Gül

  • Rafig Aliyev

Olağanüstü performans ödülü kazananlar;

  • Mehmet Bozkurt

Özel teşekkür alanlar;

  • İmge Saner

  • Diren Alibeyoğlu

  • Can Luckinger

  • Emil Ahmedov

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.