EMLAK
okuma süresi: 5 dak.

Property Nc Dergisi 2011 yılı Emlak Ödül Töreni dün gece yapıldı

Property Nc Dergisi 2011 yılı Emlak Ödül Töreni dün gece yapıldı

Property NC Dergisi'nin "Property NC Awards 2011" (Emlak Ödül Töreni) dün gece gerçekleşti. Rocks Hotel'de yer alan gecede, emlak ve inşaat sektörünün en iyileri 25 ayrı kategoride yapılan değerlendirme sonucunda ödüllendirildi.

Yayın Tarihi: 19/11/11 14:00
okuma süresi: 5 dak.
Property Nc Dergisi 2011 yılı Emlak Ödül Töreni dün gece yapıldı
A- A A+

Property NC Dergisi'nin "Property NC Awards 2011" (Emlak Ödül Töreni) dün gece gerçekleşti.

Rocks Hotel'de yer alan gecede, emlak ve inşaat sektörünün en iyileri 25 ayrı kategoride yapılan değerlendirme sonucunda ödüllendirildi.

Etkinliğe, Maliye Bakanı Ersin Tatar, Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner, TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, ÖRP Genel Başkanı Turgay Avcı, LTB Başkanı Cemal Bulutoğlulları, Propertync Dergisi Direktörü Mehmet Kozansoy, Dubai'li Emlak Yatırımcısı Tarıq Ramadan ile yerli ve yabancı emlak ve inşaat şirketi yetkilileri katıldı
Maliye Bakanı Ersin Tatar, Başbakanlık Müsteşarı Ömer Köseoğlu, DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, ÖRP Genel Başkanı Turgay Avcı, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Cemal Bulutoğluları, Propertync Dergisi Direktörü Mehmet Kozansoy, Dubai'li Emlak Yatırımcısı Tarıq Ramadan'ın birer konuşma yaptığı gecede konuşmaların ardından jüri ve sponsor firmalara teşekkür belgesi sunuldu.

Daha sonra emlak ve inşaat sektöründe 25 ayrı kategoride yılın en iyileri altın ve platin ödülleriyle ödüllendirildi.

TATAR

Maliye Bakanı Ersin Tatar, gecede yaptığı konuşmada, emlak ve inşaat sektörünün ülke kalkınmasında önemli bir yeri olduğunu belirterek, tüm izolasyon ve ambargolara rağmen sektöre cesaretle yatırım yapmaya devam eden yatırımcıları kutladı.

Ülkede yatırımcıların önünü açmak için hükümet olarak faiz yasasında düzenleme yapma konusunu gündeme aldıklarını belirten Bakan Tatar, "bu ülkede hükümetler gelip geçicidir ama biz insanlar, var olacağız. Tüm dünyaya bu ülkede de insan, yasa ve yatırımlar olduğunu göstereceğiz çünkü biz bunu hak ediyoruz, buna layığız" dedi.

Konuşmasında, ülkeye yatırım yapan yabancılara da seslenerek, KKTC'ye güvenip yatırım yaptıkları için teşekkür eden Tatar, gecenin gerçekleşmesine katkı koyan herkesi kutladı.

KÖSEOĞLU

Başbakanlık Müsteşarı Ömer Köseoğlu ise bu yıl 3'üncüsü düzenlenen emlak ödül töreninde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, gecede yer alan ve uzun yıllar sektörde emek vererek büyük işler başaran, ödül alan, almayan tüm yatırımcıları çalışmalarından dolayı kutladı.

DENKTAŞ

Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş da yaptığı konuşmada, etkinliğin sadece en iyilerin ödüllendirildiği bir gece olmadığını; tüm dünyaya sektörün tüm ambargolar, bürokratik ve siyasi engellere rağmen ayakta olduğu ve kalite arayışının devam ettiği mesajı verdiğini söyledi.

ÇAKICI

Toplumcu Demokrasi Partisi Genel Başkanı Mehmet Çakıcı da konuşmasında ülke ekonomisinin lokomotiflerinden olan sektöre emek veren yatırımcıların önlerinin açılması gerektiğini belirterek, sorunların hükümet desteği yanında Kuzey Kıbrıs'ı vatan bilerek yatırım yapan, yerli yabancı yatırımcıların işbirliğiyle aşılabileceğini kaydetti.

AVCI

Özgürlük ve Reform Partisi Genel Başkanı Turgay Avcı da, ülkede çözüm olsun ya da olmasın, emlak ve inşaat sektörünün dünyayla rekabet edebilecek düzeye ulaşması gerektiğini belirterek, KKTC'nin kalkınmasının memur devleti olmaktan çıkarak özel sektörün güçlenmesi, üreten, kendi ayakları üzerinde duran bir yapıya kavuşmasıyla mümkün olabileceğini söyledi.

BULUTOĞLULARI

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Cemal Bulutoğluları konuşmasında, devletin emlak ve inşaat sektörlerine destek vermesi gerektiği konusunun altını çizerek, Hükümet ile Maliye Bakanlığı'ndan yatırımcıların en ciddi sorunu olan yüksek faiz konusunda ivedilikle adım atmasını istedi.

KOZANSOY

Property NC Dergisi Direktörü Mehmet Kozansoy da, yaptığı konuşmada, alanda profesyonel 13 kişilik jürinin yaptığı değerlendirme sonucu emlak ve inşaat sektöründe 25 kategoride en iyilerin ödüllendirileceğini belirterek, organizasyonu iddia ve kaliteyi arttırarak sektörün tüm zorluklara rağmen dimdik ayakta olduğunu göstermek amacıyla yaptıklarını kaydetti..

RAMADAN

Dubai'li Emlak Yatırımcısı Tarıq Ramadan da, böyle prestijli bir ödül törenine katılmaktan duyduğu onuru belirterek, emlak ile inşaat sektörlerinde başarının devlet desteği ve yatırımcıların yüksek kalitede projeleriyle sağlanabileceğine işaret etti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.