ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Her ay 30TL bağış yaparak çocuklarımızın güvende yaşamasına destek verin

Her ay 30TL bağış yaparak çocuklarımızın güvende yaşamasına destek verin

SOS Çocukköyü Derneği varlığını hayırseverlerin yaptığı bağışlar, yurtiçi ve yurtdışı sponsorların katkılarıyla korumaktadır. SOS Çocukköyü Derneğinde bakım gören çocuklarımızdan birinin bir yıllık eğitim, sağlık, beslenme ve kıyafet ihtiyaçlarının karşılanmasına destek olun.

Yayın Tarihi: 20/06/13 12:00
okuma süresi: 2 dak.
Her ay 30TL bağış yaparak çocuklarımızın güvende yaşamasına destek verin
A- A A+

ADVERTORİAL

KKTC SOS Çocukköyü Derneği 1991 yılında bakıma muhtaç çocuklara aile tipi bakım vermek ve onları uzun vadede, aşamalı destek programlarıyla kendine güvenli, bağımsız bireyler olarak yetiştirmek amacıyla kurulmuştur.

6 aile evi, 1 teyze evi, 1 misafir evi, 3 personel lojmanı, yönetim binası, açık hava tiyatrosu, çok amaçlı bir salon, oyun alanı ve 100 çocuk kapasiteli anaokulu olarak inşa edilmiş daha sonra inşa edilen 5 aile eviyle kapasite arttırılmıştır.

Faliyetlerine 1993 yılında başlayan derneğimiz, 1994 yılında Uluslararası SOS Çocuk Köyleri Birliği'ne üye olarak kabul edilmiştir.

SOS Çocukköyü Derneği KKTC, dünyadaki bütün SOS Çocuk Köyleriyle ayni statüye sahiptir. 2006 senesinde başlattığımız Aile Güçlendirme Projesi ile faaliyetlerimizi artırarak proje sayesinde bugün daha çok çocuğa ulaşabilmekteyiz. Aile Güçlendirme Projesi ile aileyi güçlendirecek çalışmalar yapıp çocukların biyolojik ailelerinin yanında kalması hedeflenmektedir.

Derneğimiz faliyetlerini Sosyal Hizmetler Dairesiyle işbirliği çerçevesinde yürütmektedir.

SOS Çocukköyü Derneği varlığını hayırseverlerin yaptığı bağışlar, yurtiçi ve yurtdışı sponsorların katkılarıyla korumaktadır.

SOS Çocukköyü ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.soscocukkoyu.org adresinden ulaşabilirsiniz.

SOS Çocukköyü Derneğinde bakım gören çocuklarımızdan birinin bir yıllık eğitim, sağlık, beslenme ve kıyafet ihtiyaçlarının karşılanmasına destek olun.

Birlikte Sevgi dolu bir yuva inşa edelim! YARDIM İÇİN TIKLAYIN

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.