ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Givenchy Parfümleri Lefkoşa'da tanıtıldı

Givenchy Parfümleri Lefkoşa'da tanıtıldı

Kuzey Kıbrıs'taki selektif kozmetik ve parfüm distribüteri olan Prestige Brands Corporation, GIVENCHY parfümlerinin lansmanını 18 Aralık Çarşamba günü, MEMDUH ERDAL B&P.L'O Lefkoşa mağazasında gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 19/12/13 13:09
okuma süresi: 2 dak.
Givenchy Parfümleri Lefkoşa'da tanıtıldı
A- A A+

DJ Serdar Eren ve perküsyon show eşliğinde yapılan marka tanıtımı tüm basının ve seçkin davetlilerin ilgisini çekti.

Parfüm sektörüne ilk kez 1957 yılında "Les Parfums Givenchy"i kurarak adım atan Hubert de GIVENCHY, Haute Couture'de olduğu gibi yine Audrey Hepburn'den ilham alarak L'Interdit'i ilk parfümü olarak piyasaya sürer.

Amarige, Organza, Gentlemen gibi klasikler ile akıllar kazınan marka, bugün Very Irrésistable, Ange ou Demon, Dahlia Noir ve Gentlemen Only gibi modern parfümlerle de her yaşa ve zevke hitap eden bir portföye sahip.

Prestige Brands Corporation GIVENCHY marka müdürü Seniha Arkut, basın toplantısında yaptığı konuşmada "Yıllardan sonra Kuzey Kıbrıs'ı GIVENCHY Parfümleri ile tekrardan buluşturdukları için çok mutlu olduklarını" söyledi. Arkut konuşmasında, klasik, modern ve elegant GIVENCHY parfümlerini keşfetmek isteyenleri, Prestige Brands Corporation yetkili bayileri MEMDUH ERDAL B&P.L'O mağazaları, Miss Gülen Perfumery ve Chela Perfumery'e davet etti. 2014 yılı içerisinde markanın diğer yetkili bayilerin raflarında da yer alacağını sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.