ADVERTORİAL
okuma süresi: 5 dak.

Haber Alma Hakkı Online Olarak Korunuyor

Haber Alma Hakkı Online Olarak Korunuyor

Dünyanın en uzak köşesinde gerçekleşen herhangi bir olayın, dünyanın kalanı tarafından öğrenilmesi, günümüzün teknolojik olanakları ile eş zamanlı olarak gerçekleşebiliyor. Bu olağanüstü iletişim hızı aynı zamanda denetimsiz ve özgür bir platform olması sebebiyle, bir anlamda haber kirliliğinin de yaşanmasına sebep oluyor.

Yayın Tarihi: 19/07/14 17:00
okuma süresi: 5 dak.
Haber Alma Hakkı Online Olarak Korunuyor
A- A A+
Hayatın daha hızlı bir şekilde yaşandığı günümüz dünyası, teknoloji desteğiyle, tarihin hiçbir döneminde olmayan bir geçiş döneminin yaşandığı bir zaman dilimi olarak tarih sahnesinde yerini alıyor. Teknolojik olanakların her geçen gün daha farklı bir dünyaya uyanmamızı sağladığı, gelişmelerin olağanüstü bir hızla sürdüğü, her yeni gelişmenin, kendisinden sonraki gelişmelerin daha hızlı bir şekilde olmasını sağladığı bir dünyada yaşam kalitesi de günden güne artmaya devam ediyor. Elbette bu durum insanoğlunun her alanda beklentilerinin de sürekli olarak yükselmesine sebep oluyor.

Teknolojide son yüzyıl içerisinde yaşanan benzersiz gelişmeler, özellikle iletişim alanında devrim yaratan ve bu sayede dünyanın çehresinin tamamen değişmesine sebep olan gelişmeler olarak, dünyanın reel coğrafi sınırlarının bile önemsiz hale geldiği bir dünyanın ortaya çıkmasını sağlamış durumda. Birbirlerinden kilometrelerce uzakta ve daha önce hiçbir şekilde iletişim kurma olanağı bulmamış toplumların, aynı dili konuşmayan insanları, artık istedikleri an birbirleri ile iletişim kurabilmenin özgür ve rahat olanağına sahipler. Bilgisayar ve internet teknolojilerinden halen devam eden ve olağanüstü bir hızla süren gelişmeler, her geçen gün yaşamlarımızın daha fazla değişmesine katkı sağlamaya devam ediyorlar.

Dünyanın en uzak köşesinde gerçekleşen herhangi bir olayın, dünyanın kalanı tarafından öğrenilmesi, günümüzün teknolojik olanakları ile eş zamanlı olarak gerçekleşebiliyor. Bu olağanüstü iletişim hızı aynı zamanda denetimsiz ve özgür bir platform olması sebebiyle, bir anlamda haber kirliliğinin de yaşanmasına sebep oluyor. Yanlış, yönlendirme dolu veya tamamen asılsız haberlerin internet üzerinden rahatlıkla tüm dünyaya sunuluyor olması, gazetecilik ve habercilik mesleklerinin eskisinden daha fazla önemli hale gelmesinde rol oynuyorlar. Sorumlu ve ilkeli bir şekilde habercilik yapmakta olan kuruluşlar ve yanı sıra gazeteciler, kişilerin haber alma hakkına duydukları büyük saygıyla, onaylı ve doğru haber sunumu yaparak, teknolojinin günümüzdeki tüm olanaklarının doğru bir şekilde kullanılmasında önemli rol oynuyorlar.

Bu anlamda doğru ve dürüst habercilik ilkesiyle yola çıkan platformumuz, sorumlu bir habercilik anlayışıyla en doğru haberleri en hızlı şekilde sunmak amacıyla oluşturduğu web sitesiyle, isteyen herkesin, istediği an internet aracılığıyla haber alma hakkının koruyuculuğunu yapmak için üstün bir çaba sarf ediyor. Alanlarında uzman editörlerin farklı kategoriler altında hazırladığı ve tamamının doğrulu onaylanmış haberlerden oluşan web sitemiz, özel bir kategorize sistemiyle hazırlanmış olan tasarımıyla, kullanıcılarımızın ilgilendikleri konulara hızlı ve kolay bir şekilde erişebilmelerini sağlıyor.

Özel olarak hazırladığımız gazete manşetleri bölümümüz ile günlük gazetelerin manşetlerine toplu olarak ulaşabilen kullanıcılarımız, gündemi en doğru ve en sağlıklı şekilde takip edebiliyorlar. Benzer şekilde tüm gazeteler 1. Sayfaları ile hazırlanmış olan bölümümüz aracılığıyla, Hürriyet Gazetesi ülke ve dünya gündemine topluca hızlı bir bakış atabilmenizi sağlamaya çalışıyoruz. Bütün özellikleri kullanıcılarımızın beklentilerine yönelik olarak hazırlanmış olan platformumuzun, ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışı, teknolojinin tüm olanaklarının kişilerin haber alma hakkı doğrultusunda kullanılmasıyla sonuçlanıyor. Özel ve farklı bir hizmet yaklaşımıyla hazırlanmakta olan platformumuz, benzersiz bir hizmet bilinciyle kullanıcılarımızın tüm taleplerini dikkate alan bir yaklaşım sunuyor. Bu doğrultuda sürekli olarak geliştirilmeye ve yeni güncellemelerle desteklenen bir alt yapıya sahip olmasını sağlanan platformumuz, online haberciliğin standartlarının belirlenmesinde etkin bir şekilde rol oynuyor. Sizler için özel olarak hazırladığımız ve her adımında farklı bir kullanıcı dostu özellikle karşılaşacağınız web sitemizin tüm özelliklerini yerinde incelemek için, henüz ziyaret etmediyseniz en kısa süre içerisinde web sitemizi ziyaret etmenizi öneriyoruz. Doğru ve güvenilir haberin internetteki adresi için, sık kullanılanlar içerisinde bir yer ayırmanızı tavsiye ediyoruz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.