ADVERTORİAL
okuma süresi: 5 dak.

Yoksa siz hala Digitürklü değil misiniz?

Yoksa siz hala Digitürklü değil misiniz?

Televizyon izlemek, ülkemizde her yaştan bireyin büyük ilgi duyduğu aktivitelerden biridir.

Yayın Tarihi: 03/10/14 10:15
okuma süresi: 5 dak.
Yoksa siz hala Digitürklü değil misiniz?
A- A A+
Evlerde, kafelerde, restoranlarda, işyerlerinde ve buna benzer alanlarda televizyonun geniş bir kullanım alanına sahip olduğunu söyleyebiliriz. İnsanlar, televizyonda genelde haber, müzik, spor, dizi, belgesel, film, ekonomi, magazin ve benzeri kanalları seyretmektedirler. Haber kanalları sayesinde yaşadıkları dünyadan daha iyi şekilde haberdar olan bireyler, sıkıldıkları anlarda müzik ve klip kanalları sayesinde diledikleri şekilde eğlenebilirler. Spor kanalları da insanların seyretmekten en fazla keyif aldığı kanallar arasında yer alır. Futbol, basketbol, voleybol, tenis, yüzme, bisiklet, hentbol ve benzeri spor dallarının revaçta olduğu ülkemizde insanlar özellikle futbol ve basketbol müsabakalarına büyük ilgi göstermektedirler.

Dizi, belgesel ve film kanalları, en uzun süreli seyirci çeken kanallar arasında yer alır. Bu gibi kanalları izleyen seyirciler, söz konusu kanallarda uzun bir süre beklemiş olurlar. Bu da bu tür kanalların sürekli izleyicilerinin olduğunu göstermektedir. Bu tarz kanallara büyük ilgi gösteren bireyler, adı geçen kanalların en fazla seyredilen kanallar arasında yer almasını sağlamışlardır. Televizyon dendiği zaman son zamanlarda akla ilk gelen araçlardan birisi Digitürk olarak dikkat çekiyor. Ülkemizde televizyon dünyasının en büyük markası olarak gösterilen Digitürk, milyonları aşkın abonesiyle bu sektörde bir numara durumundadır. Digitürk aboneleri, sözünü ettiğimiz kanalları ve çok daha fazlasını çok iyi koşullarda bulabilmekteler.

Digitürk, özellikle spor kanalları ile revaçta olan bir dijital yayın kaynağıdır. Digitürk dendiği zaman akla ilk etapta Digitürk Lig Tv kanalları gelir. Başta basketbol ve futbol maçları olmak üzere birçok spor dalının özel müsabakaları, Digitürk Lig Tv kanallarından canlı yayınlanmaktadır. Süper Lig, İngiltere Premier Ligi, Rusya Ligi ve Brezilya Ligi gibi dünyanın başta gelen futbol liglerinin canlı yayınlandığı Digitürk Lig Tv kanalları, geniş bir kitle tarafından takip edilmektedir. Başta 4 büyük takımın taraftarları olmak üzere futbol coşkusuna ortak olmak isteyen hemen herkes, bu coşkuyu Digitürk Lig Tv ile yaşayabilmektedir. 7/24 spor yayını yapan Digitürk Lig Tv, sadece futbolda değil; diğer spor dallarında da son derece etkin bir araçtır.

İnternetin gelişimiyle beraber Digitürk'ün hizmet alanı da daha fazla genişlemiştir. Artık internet üzerinden de kullanıcılarına ulaşma şansı elde eden Digitürk, bu ulaşımı Digitürk Play ile sağlamaktadır. Digitürk Play, dünyanın hemen her yerinden internet yoluyla televizyon yayını izleme şansı sağlayan gelişmiş ve nitelikli bir Digitürk hizmetidir. Yeni dönem yayın çözümleri alanında oldukça etkin olan Digitürk Play, Digitürk tutkusunu farklı teknolojik araçlardan yaşamanıza yardımcı olacaktır. Artık cep telefonunuzdan bile Digitürk tarafından Digitürk Play için seçilen kanalları seyredebilirsiniz. Hatta futbol müsabakalarını bile Digitürk Play ile seyredebileceksiniz. Akıllı telefonunuza Digitürk Play uygulamasını indirerek Digitürk Play üyeliğinizle giriş yapabilir, sizin için seçilen birbirinden güzel kanalları cep telefonunuzdan izleyebilirsiniz. Digitürk üyelik paketleri arasına eklenen Digitürk Play hizmetleri de kullanıcılar tarafından kullanılabilir. Digitürk Play, üyelere zaman zaman hediye olarak da sunulmaktadır. Birkaç aylık deneme şeklinde sunulan bu özel Digitürk üyelik fırsatları, kullanıcıların Digitürk Play uygulamasına alışmasına ve bu sistemi tanımalarına vesile olmaktadır. Digitürk üyelik avantajları arasına da yerleştirilen Digitürk Play özelliği, tüm Digitürk aboneleri tarafından kullanılabilir. Henüz Digitürk ya da Digitürk Play abonesi değilseniz size en yakın Digitürk servislerine başvurabilir, internet üzerinden ilgili bağlantıları kullanarak ayrıcalıklar dünyası Digitürk'e ilk adımınızı atabilirsiniz. Eğer hâlâ Digitürk kullanıcısı değilseniz siz de biran önce bu keyif dolu dünyaya eğlenceli bir yolculuk yapmalısınız.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.