ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Günübirlik Yüzme Turu sayesinde keyifli bir gün geçirin

Günübirlik Yüzme Turu sayesinde keyifli bir gün geçirin

İstanbul'da yaşayan insanların temel sıkıntısı gezilebilecek doğal mekânların olmamasıdır.

Yayın Tarihi: 21/12/14 14:15
okuma süresi: 3 dak.
Günübirlik Yüzme Turu sayesinde keyifli bir gün geçirin
A- A A+

İzmir ya da Antalya'da yaşayanlar gibi istedikleri zaman temiz ve yüzülebilir bir sahil turu düzenleyemezler. İstanbul'da sevdiklerinizle birlikte etkinlik düzenlemek gerçekten zor bir iştir. Ancak www.bogazdayuzmeturu.com gibi firmalar sizi ve yakınlarınızı belirli bir tarih ve saatte, belirli bir iskelenin önünden alarak, Adalar, Poyrazköy gibi İstanbul'un en temiz ve yaşanılası sahillerine doğru yolculuğa çıkarıyorlar. Tek bir telefonla yapacağınız basit bir rezervasyon ile bu hafta sonu sevdiklerinizle birlikte adalar yüzme turu düzenleyebilirsiniz. Etkinliğin bütün detaylarıyla firma ilgilenir. Siz sadece gezinin tarih ve saatini belirlersiniz. Canlı müzik, oryantal gibi yolculuk hakkında istediğiniz ekstra özellikler de firma tarafından karşılanır. Güzel bir İstanbul gününde sabah 10:00 ve akşam üzeri 18:00 arası temiz ve arındırıcı bir yüzme turu hem sizin için hem de sevdikleriniz için iyi gelecektir. Bu gibi etkinlikler dinlendirici olmasının yanı sıra sevdiklerinizle sosyalleşebilmenizi sağladıkları için de oldukça eğlenceli etkinliklerdir.

Çağımız insanı gelişen bilgisayar ve internet teknolojisi yüzünden kendini eve kapatmış durumdadır. Günümüzde insanlar basit işler için dahi evden çıkmak konusunda isteksizleşmiştir. Boğazda yüzme turu gibi etkinlikler sayesinde bu kısır döngü önemli ölçüde kırılabilir. Arkadaşlarınızla birlikte günübirlik yüzme turu etkinliği düzenleyerek İstanbul'un monoton yüzünden kendinizi kurtarabilirsiniz. Dilerseniz firmadan isteyebileceğiniz profesyonel fotoğraf ve video çekim hizmeti ile bu önemli günü ölümsüzleştirebilirsiniz. Bu firmalar İstanbul'da yaşayan biri olarak sizi İstanbul'un kalabalığından bir günlüğüne uzaklaşmak için Ege ya da Akdeniz opsiyonlarını düşünmekten korurlar. Etkinliğinizin kusursuz bir biçimde geçmesi için her detayı ve her alternatifi düşünürler; size ve arkadaşlarınıza sadece bu özel etkinliğinizin tadını çıkartmak kalır. Marmara'nın yüzülebilir en temiz bölgelerinde hayat boyu unutamayacağınız bir yüzme turu düzenlemek için tek yapmanız gereken şey basit bir telefon görüşmesi ile kendi adınıza rezervasyon yaptırmaktır. Firma ile birlikte kararlaştırdığınız tarih ve saatte arkadaşlarınızla birlikte iskeleden hareket edersiniz, böylece uzun yıllar unutamayacağınız günübirlik bir deneyim yaşama şansını yakalarsınız.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.