ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Amatör spor branşları ve Inbound pazarlama

Amatör spor branşları ve Inbound pazarlama

Günler geçtikçe dijital pazarlama da ilerliyor, birikimli olarak ilerleyen kullanıcı deneyimi ve bilgisi, artık sabit bilgi veren içerikler yerine, paylaşılabilir içerikler ve örnekler üzerinden ilerliyor. Dolayısı ile dikkat çeken içeriklerle bilgi paylaşımı yapmak, kullanıcıların ve potansiyel müşterilerin ilgisini daha çok çekiyor.

Yayın Tarihi: 13/01/15 14:36
okuma süresi: 2 dak.
Amatör spor branşları ve Inbound pazarlama
A- A A+

Son dönemlerde özellikle yurtdışında kitlelere hitap eden alanlar içeriklerde sıkça kullanılmaya başlandı. Bunlardan spor son zamanların öne çıkan içerik konularından bir tanesi. Türkiye'de de sıkça yaygınlaşan Inbound pazarlama teriminin ana noktası olan kullanıcıyı cezbetme, spor ilişkilendirmeleri ile kullanılabiliyor.

Gelin bu konu üzerine bir örnek inceleyelim. Türkiye'nin ilk analitik ve inbound pazarlama ajansı Netvent'in blogunda paylaşılan amatör spor branşları ve pazarlama üzerine yazılan yazıda, çarpıcı verilere yer verilmiş. Özellikle Türkiye'de geniş kitlelere hızlı bir şekilde yayılan spor, içeriklerde kullanıldığı takdirde kolaylıkla kullanıcı çekebilmektedir. Örneğin futbol konusunda büyük kitlelere hızlıca ulaşabildiğimiz ülkemizde, konu ile ilgili herhangi bir konu ile bağdaştırdığımızda hızlıca viral bir içerik yaratabiliriz. Ülkemizde viral içerikler konusunda önde olan Onedio örneğini incelediğimizde pek çok örnek bulabiliyoruz. Büyük markaların da Onedio platformunda paylaşılabilir içerikler üzerine hizmet aldıklarını görebiliyoruz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.