ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Kobilerin yeni gözdesi SEO

Kobilerin yeni gözdesi SEO

Sektörel rekabetin günümüz şartlarına bakıldığında dijital dünyaya taşınması internet üzerindeki hizmetlerin de aslında ne kadar büyük öneme sahip olduğunun göstergesidir. Son zamanlarda KOBİ'ler tarafından yoğun ilgi gören SEO çalışmaları firmaların dijital Pazar üzerindeki otoritesini sağlamak amacı ile gerçekleştirilmektedir.

Yayın Tarihi: 22/01/15 14:53
okuma süresi: 3 dak.
Kobilerin yeni gözdesi SEO
A- A A+

Seo çalışması boyunca internet sitenizin eksiklikleri ve hataları giderilerek, arama motorları ile tam uyum sağlanır. Aranan kelimeler üzerinde internet dünyasındaki popülerliğiniz arttırılarak otoriter sıralamalara sahip olursunuz. Yüksek sıralamalar ise sitenizin daha fazla ziyaretçi almasına ve internetin gücünü sonuna kadar kullanmanıza yarar.

İnternet araştırmalarınız dâhilinde birçok seo hizmeti veren firma/kişiler ile karşılaşmanız mümkündür. Sorun ise doğru ve başarılı bir seo firmasını seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğidir. Bizler sizin için ufak çaplı bir araştırma yaparak en iyi seo firması olan www.seohocasi.com sitesini bulduk.

Seohocasi.com'u neden seçtiğimizi sorarsanız gözümüze çarpan birkaç nokta şu şekildedir;

- Tamamen etik ve kalıcı yöntemler kullanılarak tüm seo çalışmaları manuel olarak gerçekleştiriliyor.- 2 basılı kaynağı olan Uzmanından Seo ve Sorularla Seo kitapları 12.000'lik satış rakamları yakaladı.

- Seo siteleri arasında en çok ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. Aylık ziyaretçi sayısı 100.000 üzerinde.

- En çok seo uzmanını bünyesinde barındıran 14 kişilik bir ekibe sahip.

- Ülkemizde seo alanında en çok makale, doküman ve bilgi paylaşımını 384 akademik makale ile sitesinde barındırıyor.

- Alexa Türkiye Top 250 sıralamasında 246. Sırada yer alıyor.

- %100 müşteri memnuniyeti ile başarı odaklı çalışmalara imza atmış.

Seohocasi.com ile seo çalışması süreci nasıl ilerliyor?

Sitenizin hangi kelimeler üzerinden en yoğun geri dönüşleri alacağı, bu kelimelerin rekabet durumları, rakip analizleri ve kelimelerdeki sıralama durumunuz belirleniyor.

Seo Hocası ardından sitenizin detaylı analizi yapılarak eksik ve hatalı durumların giderilmesi sağlanıyor. Seo içeriden başlar mantığı ile site içi optimizasyonu maksimum düzeye çıkarmaktadır.

Üçüncü aşamada siteniz için sektörel bir strateji planlaması yapılarak seo işlemlerinin dağılımı ve referans noktalarının oluşum süreçlerinin periyotlara bölünmesi sağlanıyor.

Diğer aşamada ise belirlenen işlemlerin zamana yayılarak kalıcı ve istikrarlı bir yükseliş sergilemesi için takım arkadaşları uygulamaya başlıyor. Bu uygulama sitenize kalıcı seo alt yapısı oluşturmaktadır.

Son olarak anahtar kelimeler üzerinde başarı elde edilerek geri dönüşleri almaya başlıyorsunuz. Sıralamalarda kalıcılığınızı korumak adına seo çalışmalarını bir kerelik değil sürekli olarak yaptırmanız sitenizin gelişimine de olumlu etki sağlamaktadır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.