ADVERTORİAL
okuma süresi: 1 dak.

Özel tasarımlarla çiçek butiği La Gardenia...

Özel tasarımlarla çiçek butiği La Gardenia...

Hayatınızın her anında yüzümüzde gülümse yaratan; yeşil ve renlerin her tonu ile göz zevkimize hitap eden çiçekler özel tasarımlar ile La Gardenia'da.

Yayın Tarihi: 13/02/15 10:36
okuma süresi: 1 dak.
Özel tasarımlarla çiçek butiği La Gardenia...
A- A A+

Teyfide Tözün'ün sihirli elleri ve yeteneği ile hayal olmaktan çıkıp adeta bir çiçek butiği haline gelen La Gardenia Çiçekçilik Yeniket'te çiçek severler ile buluşuyor.

Kişiye özel tasarımlarla hazırlanan arajmanlar ile özel günlerde, evinizin iş yerinizi güzelleştirmek için tasarlanıyor.


Saksı çiçeği yanında, çeşitli renkler ve büyüklüklerde orkide, her göreni tasarımları ile büyüleyen kaktüs arajmanları ile müşterilerine hizmet veren La Gardenia'da kokulu sabunlarla da arajman uygulamaları yer alıyor.

Sevgililer Günü...

La Gardenia bu yıl sevgililer günün de ise her bütçeye hitap eden arajmanlar hazırladı.

İsteğe göre kutular içerisinde gül seçeneğinden, kaktüsler ve kalpler ile hazırlanan arajmanlar yanında kişiye ve zevke özel arajmanlar sevgililere özel hazırlandı; fiyatlar ise 15 TL - 500 TL arası değişiyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.