ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Gelinlik modelleri ve fiyatları

Gelinlik modelleri ve fiyatları

Yaz aylarının gelmesi ile beraber düğün sezonu açılmış demektir. Eğer bu yaz evlenen siz iseniz ve hala kendinize göre bir kıyafet beğenemediyseniz o zaman mutlaka yanlış tercihler yapıyorsunuz demektir.

Yayın Tarihi: 09/06/15 07:35
okuma süresi: 3 dak.
Gelinlik modelleri ve fiyatları
A- A A+

Gelinlik seçmeden önce yapacağınız birkaç ince ayrıntı ile sizlerde artık düğünlerinizin prensesi olabilir ve bu geceyi unutulmaz kılabilirsiniz. Hayatınızda bir kere yaşayacağınız bugün için kıyafet seçiminde biraz temkinli ve dikkatli olmanız gerekir. Yapacağınız bir hata ile hem düğün gecenizi mahveder hem de evlilik hayatınıza negatif olarak başlarsınız. Bu sebepler tercihinizi iyi ve doğru ayarlayın.

Gelinliklerin Model Renkleri

Bu kıyafetler genel olarak beyaz olmaktadır. Eski geleneklerden beri gelen bu durum bazı noktalarda değişiklik gösterebilir. Bazı durumlarda kırmızı ve siyah model seçen kişilerde olabilir. Bu sizin tarzınıza ve yaşam tarzınıza bağlı olarak değişmektedir. Sizlerde kendi renginizi yansıtın ve o gecenin unutulmaz olanı siz olun. Artık sizler için özel olarak üretilen modeller sayesinde sizlerde istediğiniz renk ve tarzda modele ulaşabilirsiniz. Bu nedenle yapmanız gereken tek şey model seçerken tarzınızı yansıtmaktır.

Gelinlik Seçimi İçin Vücutlarınızı Tanıyın

İnsanın hayatında bir kere giyeceği bu kıyafeti seçerken ilk olarak vücut yapınızı tanımanız gerekir. Eğer vücut yapınıza uygun bir gelinlik modelleri seçmezseniz gecenizi mahvedersiniz. Genellikle hanımların en çok düştüğü yanlış vücut yapılarını tam olarak tanımadan elbise seçmektedir. Bu seçimlerin sonunda elbise vücutta taşınmaz ve ortaya kötü manzaralar çıkar. Eğer bacak dekoltesi vermek istiyorsanız bu seferde biraz göğüs bölgesini kapatmakta fayda vardır. Bazı durumlarda göğüs bölgenize dantel modeller yaparak oldukça şık bir tarz yaratabilirsiniz. Hatta bazı durumlarda bu dantelleri taşlarla süsleme yapmanızda fayda vardır.

Hangi Gelinlik Modellerini Tercih Etmeliyiz

Bu kıyafetleri seçerken tabi ki ilk önce vücut yapınızı incelemeniz gerekir. Eğer biraz balıketli iseniz o zaman göğüs kısmı biraz daha yukarıda bir model seçerek düğününüzde rahatça oynama imkânı bulursunuz. Normal bir kilonuz varsa ve boyunuz ortalama ise o zaman biraz göğüs dekoltesi verilebilir. Ancak göğüs dekoltesinin yanına ekstra olarak başka bir dekolte vermek oldukça yanlıştır. Bu nedenle bu seçimlerinizi yaparken ilk önce vücudunuza dikkat edin. Kendi vücudunuzu tanıdıktan sonra ve dekolte sorunlarını aştıktan sonra mutlaka seçeceğiniz modelin damatlık ile uyumlu olması gerekir. Çünkü o gecenin diğer kahramanı damatlardan eğer onlarla bir uyum sağlamazsanız her ikinizin de kıyafetleri sırıtır ve ortaya kötü bir görüntü çıkar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.