ADVERTORİAL
okuma süresi: 1 dak.

Armar Group'tan kaçırılmayacak indirim kampanyası!

Armar Group'tan kaçırılmayacak indirim kampanyası!

Yeni evlenenler, evini yenileyenler için Tepe Home'da büyük indirim var. İşte Armar Group'un başlattığı mobilya kampanyasının detayları..

Yayın Tarihi: 11/07/15 14:42
okuma süresi: 1 dak.
Armar Group'tan kaçırılmayacak indirim kampanyası!
A- A A+

Dövizdeki ani yükseliş ve belirsizlik, vatandaşın alışveriş tutkusunu frenledi. Yeni bir ürün almak isteyenler, ya da mevcudu değiştirmeye niyetlenenler artık bir değil, iki kez düşünüyor, ciddi bir fiyat araştırması yapıyor, sıkı sıkı pazarlığa tutuşuyor.

Mağazalarla vatandaşın arasının açıldığı bu dönemde, firmalar kampanyalarıyla öne çıkıyor. Onlardan biri de Armar Group.

Mobilya sektöründe kaliteli ve şık tasarımların öncülerinden Tepe Home'u Kıbrıs'a getiren Armar Group, yeni evlenen çiftler, yeni ev alanlar ya da evini yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Bu kampanya ile yemek odası, koltuk takımı ve yatak odasından oluşan üçlü setin fiyatı 11 bin 52 liradan, 7 bin 950 liraya düşüyor.

Kampanya ile ilgili detaylar, Armar Group'un Facebook hesabından aktif bir şekilde paylaşılıyor..

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.