ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Okisan Güvenlik'ten Kıbrıs'a büyük yatırım

Okisan Güvenlik'ten Kıbrıs'a büyük yatırım

Kıbrıs ekonomisinde yatırım rüzgarı esiyor, rekabet daha da kızışıyor. KKTC'ye adım atan en yeni marka Türkiye'nin güvenlik devi OKİSAN Güvenlik..

Yayın Tarihi: 23/07/15 14:58
okuma süresi: 2 dak.
Okisan Güvenlik'ten Kıbrıs'a büyük yatırım
A- A A+

Güvenlik teknolojileri alanında büyük yatırımları bulunan OKİSAN, Ankara ve Ege'den sonra Kıbrıs'a da bir bölge müdürlüğü açtı.

Uzun süredir Kıbrıs için yatırım planları yapan OKİSAN CEO'su Ekrem Özkara, KKTC operasyonunda güvenlik sektörünün tecrübeli isimlerinden Metin Bulut ile çalışacak.

Haziran ayında Ayra Güvenlik'teki genel müdürlük görevinden ayrılan Metin Bulut, OKİSAN Kıbrıs Bölge Müdürü olarak atandı. Metin Bulut ile birlikte Atalay Sılay'da Finans'tan sorumlu Bölge Müdürü olarak görev yapacaktır.

OKİSAN Kıbrıs Bölge Müdürlüğü'nün merkez ofisi başkent Lefkoşa'da, Muhtar Yusuf Galleria'da hizmete başladı..

Dahua'nın da distribütörlüğünü yapan OKİSAN, Kıbrıslı müşterilerine sunacağı özel ürün ve fiyatlarla ezber bozmaya hazırlanıyor..

OKİSAN GÜVENLİK HAKKINDA

Okisan Güvenlik Teknolojileri A.Ş.'nin temelleri 1986 yılında Ekrem Özkara tarafından atıldı.

Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firma, OKİSAN adını alarak 1993 yılından itibaren tamamen güvenlik sektörüne giriş yaptı. Başlangıçta, az sayıda personel ile proje uygulamaları yaparken, 1995 yılından itibaren toptan dağıtıma başlamış; kararlı, düzgün bir çizgi ve sürekli yükselen bir grafikle büyüyerek, 2002 yılında doğrudan ithalata başladı. 2004 yılında, faaliyetlerini daha kurumsal bir çatı altında toplamak amacı ile Okisan Güvenlik Teknolojileri A.Ş kuruldu.

1986 Yılında bir apartman dairesinde sektöre adım atan Okisan A.Ş; bugün 6 katlı, 1800 metrekarelik Merkez Ofisi, Ankara Bölge Müdürlüğü, Ege Bölgesi Toptan Satış ve Proje Destek Merkezi ile artık Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde hizmet veriyor.

Portföyünde kayıtlı yaklaşık 4000 proje/uygulama firmasına ulaşabilen Okisan A.Ş.; halen, 1000 farklı proje /uygulama firmasına tedarikçi olarak fatura kesmekte ve destek veriyor..

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.