ADVERTORİAL
okuma süresi: 6 dak.

Kız çocuklarının oyun sitesi barbieoyunlari.gen.tr

Kız çocuklarının oyun sitesi barbieoyunlari.gen.tr

Kız çocuklarınızın evde zaman geçirmelerini sağlayacak oyun sitemiz, barbie bebekler üzerine uyarlanmıştır.

Yayın Tarihi: 18/09/15 16:26
okuma süresi: 6 dak.
Kız çocuklarının oyun sitesi barbieoyunlari.gen.tr
A- A A+

Kız çocuklarınızın evde zaman geçirmelerini sağlayacak oyun sitemiz, barbie bebekler üzerine uyarlanmıştır. Barbie bebeklerle günlük yaşamda oynamaktan zevk alan kız çocukları sanal ortamda genişletilerek barbi bebeklerle oynayacakları oyun sayısı arttırılmıştır. Barbi bebeklerinin saçlarını tarayabildikleri, makyajını yaptırabildikleri barbie oyunları yer alırken onlara eğlenceli oyunlar oynattırabildikleri oyunlar da bulunmaktadır. Barbi oyunlarını oynarken çocuklarınız eğlenerek öğrenebileceklerdir. Çünkü barbie oyunlarında zeka geliştirici oyunlar da mevcuttur. Zeka oyunlarına giriş yaptıklarında sayısal verilerle oynana oyunlarda okula başlamadan sayıları öğrenebilecekler, sayılarla oyunlar oynayacaklar. Yapboz oyunları da barbie bebeklerle ilgili olmaktadır. Yapboz oyunlarıyla görsel hafızaları gelişecektir. Yararlı oyunlar ve eğlenceli oyunları bir arada bulabileceğiniz barbi oyunları internet sitemizden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

Sitemizdeki bazı oyunlar oynanma sayısı olarak daha fazladır. Bunun nedenleri arasında çocukların kendilerine en yakın oyunları seçmeleridir. Bu sayede popüler barbie oyunları belirlenmektedir. Popüler oyunların neler olduğunu barbie oyunları sitesinde görerek sizler de oynamaya başlayabilirsiniz. Kendini her an yenileyen barbi oyunları sitemiz içeriğine her zaman yeni oyunları eklemektedir. Bu sayede kız çocuğunuzun sıkılması mümkün olmayacaktır. Her gün yeni bir oyunu oynayarak zaman geçirmeleri mümkün olacaktır.

Önceki dönemlerde çocukların barbie bebeklere olan düşkünlüğü bilindiğinden gazeteler barbi bebekler çıkartmaları vermekteydi. Bu bebeklerle ilgili gazetelerin hediye olarak verdiği barbie kıyafetleri de bulunuyordu. Kız çocukları bu kıyafetleri keserek barbi bebek çıkartmalarına giydirmekteydi. Bu şekilde bir sonraki haftanın gelmesini bekleyen çok sayıda çocuk vardır. Barbie oyunları sitemizde bu tür oyunları sanal olarak oynamanızı sağlıyor. Üstelik gazeteleri alabilmek için ücret ödeyerek sahip olduğunuz barbi bebek çıkartmaları yerine, ücretsiz olarak internet sitemizde bulunan barbieleri giydirmekte, makyajını yaptırmakta, yatağa hazırlamakta ve partilere götürebilmektesiniz. Partilere özel kıyafet seçenekleri, takılar, saç modelleri, dövmeler, ojeler barbie bebeklere sürülebilmektedir. Çocuklarınızın o dönemlerde yaşamadığı için üzülmelerine gerek yok. İnternet sitemiz barbie bebeklerle ilgili tüm oyunları kız çocuklarınıza sunuyor. Üstelik kıyafet seçenekleri geniş ve barbiler üzerinde uygulayacakları alternatifler oldukça fazladır.

Gelin olan barbi bebekleri düğünleri için hazırlayabilmektesiniz. Barbie oyunlarında gelin saçı yaptırabilir, makyajını tamamlayabilir beğendiğiniz gelinlik modelini barbinin üzerinde görebilirsiniz. Mouse yardımıyla oynadığınız barbi oyunları oldukça kolaydır. Oyunların çoğu İngilizce olmaktadır. Böylece çocuğunuz küçük yaşlardan yabancı dile aşina olacaktır. Barbie oyunlarını oynarken sürekli karşılarına çıkan kelimelere aşina olarak ne anlama geldiğini anlayacaklardır. İngilizce kelimeleri öğrenerek eğlenceli oyunlar oynamaya devam edeceklerdir. İngilizce oyunlar dışında Türkçe oyunları da bulabilirsiniz. Türkçe oyunlar genellikle bilgi yarışmaları, çizgi film karakterleri, film yıldızları ve Türk dizileriyle ilgili olmaktadır. Sevdikleri çizgi film karakterlerine dans gösterisi yaptırabilir, mağaza, ayakkabıcı, yemek gibi sektörlerde işletmecilik görevi verebilirsiniz. Barbi oyunları sayesinde günün nasıl geçtiğini bilmeyecek televizyonda bulunan çizgi filmlere ihtiyaç kalmayacaktır. Çünkü kız çocuklarının en sevdiği karakterler barbie bebeklerle birleşmiş olarak sitemizde sunulmaktadır.

Barbi oyunları sitemizde oyun kategorileri arasında çocuk, dekorasyon, giydirme, dora, işletme, makyaj, winx, yemek, zeka, sünger bob, beceri, bebek barbi, alışveriş bulunmaktadır. Oyunların büyük bir bölümünde barbie bebeklere görevler verilmektedir. Alışveriş bölümünde barbie oyunlarında bebeklere verilen liste mağazadan tamamlanmakta, kendine güzel kıyafetler alarak deneme şansı bulunmaktadır. Dekorasyon konusundaysa ev, dondurma, ayakkabı, çanta, pantolon gibi malzemeler boyanmakta ve süslenmektedir. Yeniden dekore ettiğiniz malzemeler tamamen sizin beğeninize göre şekillenecektir. Barbi oyunlarında pasta kategorisinde harika tatları verilen tariflere göre yapabilirsiniz. Barbi oyunlarının temizlik kategorisindeyse araba, ev, mutfak, cam temizliği yapabilmektesiniz. Dağılmış olan odanızdaki eşyaları doğru yerlere kaldırmanız istenmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.