ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Kap modelleri ve fiyatları

Kap modelleri ve fiyatları

Yaz sezonu ile kış sezonu arasındaki bu sıcakların artışta olduğu dönemde kap modelleri her mağazada sıcakların artışına orantılı olarak mükemmel modeller çıkmaya başladı. Hem ince yazlık kaplar hem de kışlık kalın kaplar mağazalarda en yeni fiyatlarıyla gösterime girdi. Abacı sezonluk kap modellerini en sürpriz fiyatlarıyla sizler için karşınıza getiriyor. Hem tesettürlü bayanlar hem de açık bayanların dış giyimde gözdesi olan kaplar yeni 2015 yazlık ve kışlık sezonlarıyla Abacı küresel bir marka olmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 01/10/15 15:19
okuma süresi: 3 dak.
Kap modelleri ve fiyatları
A- A A+

Sitemizde online olarak sergilenen harika kap modellerinin yanında uygun fiyatları yazmaktadır. Kap modellerinde 2015'in en trend renkleri ile uygun tasarımları kombin eden Abacı müşterilerimizin eğilimli olduğu renkleri tahmin ederek sizlere sunuyor.

Kap modellerimizin dikim tarzı beden yapısını yakışır şekilde özel olarak dikilmiştir. İçinizdeki karakteristik özellikleri ortaya çıkartan ve farklı tasarımlarıyla hem rahat olmanızı sağlayacak aynı zamanda şıklığınızı koruyacaktır.

Kap modelleri sadece rengi, fiyatı, tasarımı, kumaşı ile sizi şaşırtmayacak. Sezona uygun olarak dizayn edilen desenleri ile karar vermekte güçlük çekeceksiniz. 2015 yılında daha çok tesettürlü bayanların dikkatini çeken zikzak desenleri bu sene kap modellerinde de görmeye başlayacaksınız. Karışık desenli farklı dikim şekliyle açık bayanların daha çok dikkatini çekecek bir tasarım modeli gibi gözüküyor.

Hakim yaka kap modelleri farklı parlak renkleri ile sitemizde satışa çıkarılmıştır. Bunun dışında son zamanlarda moda olan önü kısa arkası uzun kap modellerimizi sitemizde online olarak inceleyebilirsiniz. Mağazalarımızda modellerimizi gördüğünüz zaman farklı dikim şeklini hemen anlayabileceksiniz. Sadece gün içinde kullanımda değil hafta sonları geziye veya spora giderken kullanmak için rahat edebileceğiniz spor kap modellerinin farklı biçimleri bulunmaktadır. Abacı 2015 spor kap modelleri fiyatları ile de sizi şaşırtacak. Düğmeli kap modelleri hem fiyatı hem de mürdüm, sarı, su yeşili, pembe gibi farklı parlak renk seçenekleri bulunması sebebiyle sizleri şaşırtacak.

Sonbahar kış sezonu için hazırlık yapan bayanlarımız için mağazalarımızda 2015 modelleri sergilenmeye başlandı. Kış sezonu kap modelleri için internet sitemizde küçük bir gezinti yapabilir ve sizler için tasarladığımız kap modellerimize fiyatlarıyla beraber bakabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.