ADVERTORİAL
okuma süresi: 5 dak.

Teknofizy ile teknoloji her zaman yanınızda

Teknofizy ile teknoloji her zaman yanınızda

Günümüzde teknoloji çok hızlı değişiyor. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte de her gecen gün farklı sektörler ve farklı yenilikler ortaya çıkıyor.

Yayın Tarihi: 13/11/15 10:20
okuma süresi: 5 dak.
Teknofizy ile teknoloji her zaman yanınızda
A- A A+

Özellikle mobil teknolojilerin hayatımıza girmesi ve her gecen gün daha da gelişmesi ile birlikte teknoloji ile olan bağımız her gecen gün daha da artıyor. İşte bundan dolayı her yeni günde internette değişik teknoloji siteleri ve bloglari yayın hayatına giriş yapıyor. Elbette her site güvenilir ve doğru haberi veremiyor. İşte bizler de sizlerin en doğru ve en güvenilir şekilde teknoloji haberlerine nasıl ulaşacağınızı araştırdık ve Teknofizy sitesi ve ekibi ile tanıştık. Bu yazımızda sizlerle tech kafa sitesi hakkında bilgiler paylaşacak ve sizleri oyun ve teknolojinin üst düzeyde olduğu bir yere götüreceğiz.

Teknofizy teknolojiye sevdalı küçük bir grup tarafından 2014 yılında internetteki yerini almaya başladı. Zaman geçtikçe sloganındaki gibi teknolojik haberler ile teknoloji severlerin gözüne girmeye başladı. Gün geçtikçe de kullanıcı sayısını arttırdı ve küçük bir aileden kocaman bir aile olmaya başladı.

Peki, bu ailenin sitesi nasıl? Hadi şimdi siteyi genel anlamda inceleyelim.

Siteye öncelikle giriş yaptığımız zaman oyun haberleri ve teknoloji haberleri arayanlar için bir cennetin olduğu hemen ilk bakışta anlaşılıyor. Sitenin öncelikle dikkat ettiği şey haberlerin ve paylaşılanların güvenilirliği ve doğru olusu. Bu konuda site her gecen gün büyüyen profesyonel ekibiyle ve bilgili yazar kadrosuyla her zaman en doğru ve güvenilir haberi sizlere vermeye çalışıyor. Diğer sitelerin ve bloglarin aksine kaynakların aksine en güvenilir kaynaklardan haberlerini seçerek alıyor. Ayni zamanda sitedeki tüm haberler teknoloji severleri sıkmamak amacıyla incelenerek içerisindeki gereksiz bilgilerden süzülerek sizlere en gerekli olan kısmını sizlere vermek için derleyerek sunum yaparlar.

Teknofizy.com sitesinde daha geniş bir bakış açısıyla baktığımızda sitenin akıllı telefon kullanıcıları için ciddi anlamda bir bilgi denizi olduğu göze çarpıyor. En çok kullanılan işletim sistemleri olan iOS, Android ve Windows Phone hakkında ayrı kategorilerde bilgi vermesiyle çok ciddi bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Özellikle güncellemeler ve bu sistemlerdeki oyun, yazılım ve donanımları hakkında her zaman hızlı haberlere sahip olmamıza yardımcı oluyor. Bu sayede en güncel şekilde mobil cihazlarımızı kullanma imkânına sahip oluyoruz.

Ayrıca bilgisayar ve internet teknolojileri başlıkları ile teknoloji severlerin her habere tek kaynaktan kolaylıkla ulaşabilinmesini sağlıyor. Bu sayede sosyal medyadan tutun en basit internet haberlerine kadar değişimlerden ve gelişimlerden anında haberdar olabiliyorsunuz.

Siteyi diğer sitelerden ayıracak en önemli özelliklerinden birisi de soru-cevap bölümünün olması ve bu bolümde kullanıcıların soruları diğer kullanıcılarla birlikte güvenle cevap alabilesiniz. Bu sayede kullandığınız teknolojileri en doğru şekilde kullanılma imkânına sahip olursunuz.

Sitenin diğer bir özelliği ise video haberlere yer veriyor olmasıdır. Sitede bulunan video sekmesine tıklayarak sitedeki videolara kolaylıkla erişebilirsiniz. Sitedeki videolar bakıldığı zaman hem eğlenceli hem de bilgilendirici olarak karşımıza çıkıyor. Eğer video haberlere önem veriyor ve oyun tanıtımlarını izlemek istiyorsanız Teknofizy.com sitesi sizler için biçilmiş kaftandır.

Sitemizi her turlu sosyal mecradan, bilgisayarınızdan, tabletinizden ve mobil cihazlarınızdan kolayca ulaşabilirsiniz. Özellikle facebook, twitter, pinterest, youtube ve google+ hesapları ile sitemizdeki yazarlara kolayca soru sorabilir ve en yeni bilgileri rahatça alabilirsiniz. Ayni zamanda mobil uygulama ile android, iOS ve windows phone işletim sistemli cihazlarınızda en yeni haberleri sizinle birlikte her yere götürebilir ve istediğiniz her yerden kolaylıkla en son haberlere ulaşabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.