ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Batman v Superman: Adaletin şafağı izle

Batman v Superman: Adaletin şafağı izle

2016 yılına damgasını vuracak olan en mükemmel filmlerden biri olan Batman v Superman Adaletin Şafağı izlemek ister misiniz? Film 25 Mart 2016 tarihinde vizyona girecek olup, tüm gizemi ile merak konusu oldu. Film Amerika'nın iki büyük kahramanının rol alması ile oldukça konuşuluyor.

Yayın Tarihi: 24/01/16 17:45
okuma süresi: 4 dak.
Batman v Superman: Adaletin şafağı izle
A- A A+

Öyle ki; bu iki kahraman ayrı ayrı büyük başarılar kazandı ve herkesin gönlünde taht kurdu. Şuanda ise aynı filmde yan yana geldiler ve birbirinden güzel maceralara imza atıyorlar. Malumunuz bu iki karakteri her zaman aynı projede görmek mümkün olmuyor. Bu yüzden herkes tarafından ilgi gören film, merakla bekleniyor. Her iki karakter de sınıflarının bir numarası olduğu için herkes kendi kahramanını desteklemekten de geri kalmıyor. Hem Batman, hem de Superman suçluların korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

Yönetmenliğini Zack Snyder'in yaptığı filmin yapımcılığını ise Warner Bross Pictures üstleniyor. Dev oyuncu kadrosunda ise Ben Affleck, Amy Adams ve Henry Cavill yer alıyor. Film'in orijinal ismi Batman v SUPERMAN: Dawn of Justice olup, senaryo ise, Chris Terrio ve David S. Goyer'e aittir. Aksiyon, macera ve fantastik dolu bu film, izleyenleri dopdolu bir maceraya sürükleyecek gibi görünüyor. Film izlemeyi sevenler sitemizde filmin fargmanını ve vizyona girdikten sonra tamamını kesintisiz olarak izleyebilirler. Filmde Batman karakterine Ben Affleck hayat veriyor. Superman karakterini ise Henry Cavill canlandırıyor. Film 3 saat sürecek ve filmin konusunun ise 1986 yılında yayınlanan bir kitaptan esinlenerek çekildiği söyleniyor. Batman v Superman filmi fragmanını izlemediyseniz sitemizden full hd filme izle seçeneği ile izleyebilirsiniz.

Fragmanda Batman ve Superman'ın karşı karşıya geldiğini söylemek mümkün. Dünya tarihindeki en büyük Gladyatör karşılaşmasına şahit olacağınız filmi izlerken bir saniyeniz bile boşa geçmeyecek. Aksiyona tamamen doyacağınız filmde acaba Batman ve Superman aynı safhada yer alacak mı? Tuhaf yaratıklar, ateş, savaş ve heyecan dolu bir macera için hazır mısınız? Aksiyonun hiç eksilmediği Batman v Superman: Adalet Şafağı izle filmini büyük bir keyifle izlemek için 25 Mart 2016 tarihini beklemeniz gerekecek. Şimdiden herkes tarafından merak konusu olan film, tüm görselliği ile şimdiden büyülüyor.

Filmi izlemek için sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz. Vizyona girdikten sonra filmi Hizliizlefilm.NeT üzerinden kesintisiz ve HD imkanı ile izleyebilirsiniz. Ayrıca, filmin vizyon tarihi şimdilik 25 Mart ancak, bu tarihin değişebileceği de söylentiler arasında yer alıyor. Şimdiden izlemek için can atanların sayısı oldukça fazla olup, özellikle iki dev kahramanın karşı karşıya geldiği sahneler merak ediliyor. Öyle ki; hem Superman, hem de Batman ayrı ayrı olağanüstü yeteneklere sahip karakterlerdir. Her ne kadar filmde karşı karşıya gelmiş gibi görünseler de ilerleyen saatlerde şehri kurtarmak için ortak hareket edecekledir. Sitemizden film izle seçeneğimiz ile ister Alt yazılı, ister Türkçe Dublaj, isterseniz de full hd film izle seçenekleri ile filmi izlemeniz mümkün.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.