ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

İçimdeki ses filmine doyamayacaksınız

İçimdeki ses filmine doyamayacaksınız

Şansın ne zaman yüzümüze güleceğini tam olarak asla bilemeyiz. Hiç beklemEdiğimiz bir anda da şans karşımıza çıkabilir. Bu nedenle ondan umudu kessek de kesmesek de geleceği kendi belirleyen bir unsura karşı çok da dirençli olmanın bizim için pek faydası yoktur.

Yayın Tarihi: 03/02/16 15:45
okuma süresi: 4 dak.
İçimdeki ses filmine doyamayacaksınız
A- A A+
Bu tür bir durumla karşılaştığımızda yapılacak en iyi şey muhtemelen şansın bize getirdüklerinin sefasını sürmektir. Hayatta genellikle şanssız olan insanlar büyük bir şans ile karşılaştıklarında öncelikle bir sarhoşluk yaşarlar, sonrasında ise bu sevindirici durum bir çoğunun psikolojisini bozar. Bu nedenle de ellerine geçen fırsatın çoğunlukla değerini bilemezler. Kırk yılda bir gelen bu imkan da ellerinden kayıp gider.

Oysa şanslı olan insanlar böyle midir? Onlar şansın getirdiklerini nasıl değerlendirmeleri gerektiğini çok iyi biirler. Gelen hiçbir fırsatı kaçırmayıp tam olması gerektiği gibi değerlendirerek hayattaki sınıfsal katmanlarda hep üst taraflarda yer almayı başarırlar. Tabii yine de yaşamın insana tam olarak ne sunacağını kestirmek imkansızdır. Hayatın bir muamma olduğu gerçeğini ise herkes kabul etmektedir. İçimdeki Ses izlediğinizde büyük bir şans yakalamış olan orta yaşlardaki yalnız bir adamın başından geçenlere şahit olacaksınız. Engin Günaydın'dan Farklı Bir Komedi Yerli sinemamız komedi alanında yakaladığı başarıyı çok daha ileriye taşımak için komedinin birçok farklı alanını deniyor. Bunlardan biri de 2015 yılı içinde vizyona giren 1 saat 33 dakika uzunluğundaki bu özel yapımdı.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı filmin senaryosu da başrolde olan oyuncu Engin Günaydın tarafından yazıldı. farklı türleri denemeyi seven Engin Günaydın burada da komediye bir farklılık getirmek için gayret göstermiş. Engin Günaydın'a bu farklı komedide Leyla Lydia Tuğutlu, Ersin Korkut, Hamdi Kahraman, Nazlı Tosunoğlu, Sırrı Süreyya Önder, Ahmet Kayimtu, Hakan Meriçliler, Güzin Usta, Feriha Eyüboğlu, Doğa Konakoğlu, Füsun Demirel ve Onur Buldu gibi oyuncular eşlik ediyorlar. Filmin yapımcılığını ise Ahmet ve Mahmut Kayımtu üstlenmiş. Selim Hayatındaki Bu Önemli Şansın Kıymetini Bilebilecek Mi?

Kendi halinde ortalama bir yazar olan Selim hayatta öyle çok başarılı olamamıştır. Birgün yaşadığı yalnız hayattan sıkılan Selim annesi ile birlikte yaşamaya karar verir. Annesi Mehpare Hanım ise ümreden yeni dönmüştür. Selim'in hayat tarzını pek tasvip etmeyip kendine bir eş bulmasını istemektedir. Selim formda kalmak için gittiği spor aslonunda bir gün Ayşıl adlı film izlemenin dünya güzeli bir kız ile tanışır. Bu kız gerçekten çok güzeldir ve Selim'e ilgi göstermiştir.

Oluşan durumun tam olarak farkına varamasa da Selim ile Ayşıl arasında bir ilişki başlamıştır. Ayşıl aynı zamanda çok zengin bir ailenin kızıdır. Kimse onun Selim gibi ortalama birinde ne bulduğunu anlamasa da ilişkileri bir şekilde yürümektedir. Hatta Ayşıl, Selim'in annesi Mehpare Hanım'ı da çok sevmektedir. İkili Selim her ne kadar yakından tanıştırmak istemese de oldukça iyi anlaşmışlardır. İlişkinin seyrine bir anlam veremeyen ve paniğe kapılan Selim saçma duygulara kapılmak üzeredir.

Tabii bu durumda Selim'in herşeyi berbat edip etmeyeceğini de izleyerek göreceğiz. Bu film izlemek için komediye farklı bir açısı getiren yapım izleyici sayısından bağımsız olarak sinemamızın önemli komedi yapımları arasına girebilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.