ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Instagram Beğeni Hilesi

Instagram Beğeni Hilesi

Ülkemizde ve dünyada oldukça rağbet gören İnstagram özellikle 2012 yılında Facebook ile birleşmesiyle beraber kullanıcı sayısında büyük artışlar oldu.

Yayın Tarihi: 02/05/16 18:05
okuma süresi: 3 dak.
Instagram Beğeni Hilesi
A- A A+

Özellikle düzenli instagram kullanıcıları da sahip oldukları popülariteyi arttırmak amacıyla daha fazla takipçi kazanmak için çeşitli yöntemlere başvurdu. Özellikle son yıllarda hızla artan instagram takipçilerinin spor, komedi, sinema, kültür, teknoloji gibi pek çok konularda hizmet veren sayfaları keşfederek bu sayfaları takip ediyor. Bunların yanı sıra ünlü modeller, oyuncular, sanatçılar, futbolcular gibi popüler kişilerin instagram hesapları da yoğun ilgi görmektedir. Bu kişilerin sayfaları genel olarak hayranları tarafından sıkı bir şekilde takip edilir. Bunun yanı sıra bazı kişiler yaptıkları paylaşımlar sayesinde instagram, Facebook, Twitter gibi sosyal iletişim platformlarında ön plana çıkmayı başarmıştır. Ancak, genel olarak bu yöntemleri kullanarak istenilen takipçi, arkadaş ya da beğeni sayısına ulaşılması oldukça güç olabilir. Bunun yerine bazı daha kolay yöntemler de günümüzde kullanılmıyor değil. Siz de instagram beğeni hilesi yaparak takipçi sayınızı arttırabilir sanal ortamda popülaritesi yüksek bir hesaba ulaşabilirsiniz.

Instagram, Twitter, Facebook gibi sosyal platform sayfalarında takipçi ya da beğeni kasmanızı sağlamaya yarayan bazı internet siteleri bulunmaktadır. Bu siteler kredili sistem ile çalışmaktadır. Sitelere giriş yaptıktan sonra popülaritesini yükseltmek istediğiniz sosyal ağınızı bu siteye bağladıktan sonra başkalarının sayfalarını, gönderilerini beğenebilir, profillerini takip edebilirsiniz. Bu şekilde kredi kazanırsınız. Daha sonra kazanmış olduğunuz bu kredileri sizi kredi kazanmak için takip etmek isteyen kişilere dağıtabilirsiniz. Bu siteler dünyanın her tarafında kullanıldığından dolayı isterseniz filtreleme yapabilirsiniz. Filtreleme sayesinde sadece yurt içi takipçi kazanırsınız. Aksi takdirde sizi takip eden kişilerin büyük bir çoğunluğu yabancı olacaktır. Yabancı takipçilere sahip olmanız yapmış olduğunuz paylaşımların ortak dilde olmasını gerektirmektedir. Günümüzde instagram takipçi hilesi için en çok kullanılan yöntemlerden birisi de budur. Bu sayede takipçi sayısını artırabilir popülaritesi yüksek bir hesaba sahip olabilirsiniz. Takipçi sayınızı artırdıktan sonra bu sayının azalmasını engellemek için takipçilerin ilgisini çekecek paylaşımlar yapmanız gerekmektedir. Aksi takdirde sahip olduğunuz takipçiler kısa sürede sizi takip etmeyi bırakabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.