ADVERTORİAL
okuma süresi: 2 dak.

Babalar Günü İçin En İyi 5 Hediye Parfüm

Babalar Günü İçin En İyi 5 Hediye Parfüm

Kokularıyla aklımızda en çok yer eden babalarımız için Babalar Günü'nde hediye edebileceğiniz en iyi 5 parfümü seçtik.

Yayın Tarihi: 13/06/16 10:01
okuma süresi: 2 dak.
Babalar Günü İçin En İyi 5 Hediye Parfüm
A- A A+

Kokularıyla aklımızda en çok yer eden babalarımız için Babalar Günü'nde hediye edebileceğiniz en iyi 5 parfümü seçtik.

Bir insan hakkında unutacağımız son detayın kokusu olduğunu kanıtlayan çalışmalardan sonra klişe hediye listesinden çıkarak yeniden önem kazanan parfümler Babalar Günü için de kurtarıcı rol oynuyorlar. Küçüklüğümüzden itibaren kucağından inmediğimiz babamızın da bizim için stilini tamamlayan özel bir kokusu mutlaka vardır.

Peki babanıza parfüm hediye ederken kendinize çıkış noktası olarak neyi seçmelisiniz? Babanızın yaşam tarzı ve günlük stili size iyi bir rehber olabilir. Babalara en çok yakışabilecek beş parfümü Mizu.com'dan sizn için seçtik.

1- Givenchy Pi - Ağırlığından ödün vermeyen babalar için mükemmel bir arkadaş olacak Givenchy Pi, içinde odunsu ve oryantal notalar barındırıyor.

givenchy pi erkek parfüm

2- Davidoff Cool Water - Her daim pozitif ve en büyük dertleri bile gülümseyerek karşılayan babalar için okyanus esintileri taşıyan Davidoff Cool Water'dan daha iyi bir arkadaş düşünemiyoruz!

davidoff cool water erkek parfüm

3- Tom Ford Black Orchid - İddiasından 7/24 vazgeçeyen babalar için alışveriş listenizin başına çikolata ve vanilyadan oluşan notalarıyla Black Orchid'i eklemeyi unutmayın.

tom ford black orchid erkek parfüm

4- Armani Code - Sade, şık ve stiline düşkün babalar için baharatlı notalardan oluşan Armani Code bir adım öne çıkıyor!

armani code erkek parfüm

5- Calvin Klein Euphoria - Ne olursa olsun hep kalıcı olsun diyenler için krem süet akoru ve paçuli notalarıyla beslenen Euphoria bu dileği gerçekleştiriyor.

calvin klein euphoria erkek parfüm

Diğer İndirimli Erkek Parfümleri için Tıklayın;

https://www.mizu.com/erkek-parfum
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.