ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Ersağ Kozmetik Nedir?

Ersağ Kozmetik Nedir?

Ersağ, temizlik ve kozmetik ürünler sunan bir firmadır. Bu ürünlerin üretimini yapan firma, çevre temizliğine de önem vermekte ve bu nedenle de gelecek kuşaklara temiz bir doğa bırakma misyonu ile hizmet sunmaktadır. Kaliteden ödün vermeden temizlik ve kozmetik ürünlerle gıda takviyelerinin imalatını ve satışını yapan firma, insanların sağlıklı bir şekilde temizliklerini gerçekleştirmesini sağlamaktadır.

Yayın Tarihi: 22/06/16 13:01
okuma süresi: 4 dak.
Ersağ Kozmetik Nedir?
A- A A+
Tüm ürünlerin hesaplı ve güvenli olarak kullanılması için kendini yenileyen şirket, altyapısını da güncellemekte ve bu sayede kaliteli ürünleri sunmaktadır. Doğayı kirletmeden hizmet sunan firma, böylece daha yaşanabilir bir çevre hedeflemektedir ve bunun için çalışmalarını sürdürmektedir, ersağ Temizlik ve kozmetik ürünlerinin imalatını yaparak "Network Marketing Sistemi" aracılığı ile doğrudan satış gerçekleştiren firma, yenilenen hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Modern imalat tekniklerinden yararlanan ve üretimi en kaliteli bir şekilde gerçekleştiren Ersağ Temizlik ve Kozmetik Ürünler şirketi, farklı ürünler de geliştirerek temizlik ve kozmetik sektöründe önemli bir yer edinmiştir. Firmanın ürettiği tüm ürünler, gerek kişisel gerekse çevresel temizlik için kullanılmaktadır. Temizlik ürünleri bilindiği gibi yaşam alanlarının temizliği ve mikroplardan arındırılması için kullanılmaktadır. Bu ürünleri satın alırken de insan sağlığına zararlı olup olmamasına dikkat edilmelidir. Günümüzde yapılan sıkı denetimlerle sağlığa zararlı olduğu tespit edilen tüm ürünlerin satışının yasaklandığı bilinen bir gerçektir. Ancak yine de satın alınan her temizlik ürününün içeriği hakkında bilgi sahibi olunması gereklidir. Ersağ'ın ürettiği ve satışa sunduğu tüm temizlik ürünlerinin içeriğinde ne olduğu belirtilmektedir. Ayrıca hangi ürünün nasıl kullanılması gerektiği ile ilgili bilgiler de sunulmaktadır. Bu sayede çamaşırlar, mutfak ve banyo yüzeyleri uzun süreliğine mikroplardan arındırılmaktadır. Ersağ'ın ürettiği temizlik grubu ürünleri arasında yer alan çamaşır temizliği ürünleri, mutfak temizliği ürünleri, ev temizliği ürünleri, kişisel temizlik ürünleri ve spreyler, güvenli bir şekilde kullanılabilmektedir. Sizlerde ersağ üyelik düşünüyorsanız http://www.ersag.info.tr/ adresinden üyelik gerçekleştirebilir, tüm ürünlere avantajı fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Ersağ temizlik ve kozmetik şirketi tarafından üretilen ve satılan kozmetik grubu ürünleri arasında da parfüm ve roll-on, losyonlar, bakım ürünleri ve jöleler gelmektedir. Erkek ve kadınlar için ayrı ayrı üretilen kozmetik ürünleri ile kişisel bakım daha kaliteli bir şekilde yapılabilmektedir. Ersağ'ın ürettiği kişisel kozmetik ürünleri, yapısı ile diğer parfümlerden ayrılmaktadır. Örneğin "Açelya bayan parfümü", aromatik meyve kokuları ile portakal, ahududu, yasemin, portakal, gardenya kokuları ile geliştirilmiştir ve kalıcı bir kokuya sahiptir. Ayrı durum Ersağ'ın ürettiği diğer kadın ve erkek parfümleri için de geçerlidir. Ayrıca üretilen tüm ürünler titiz bir çalışmanın ürünüdür. Firma tarafından üretilen gıda takviyeleri de başlı başına özel bir ayrıntıdır. 4'ü 1 arada kahve, Reişi Mantarı, Akgünlük, Astragalus, Cüce Palmiye, Enginar, Ginkgo Biloba, Ginseng, Glukozamin Kondroitin MSM, Gotu Kola, At Kestanesi, Üzüm Çekirdeği, Hayıt Ekstraktı, Kalsiyum, Magnezyum, Çinko, D Vitamini, Karnıyarık Otu, Moringa Çayı, Omega 3, Sarı Kantaron, Sıvı Propolis, Zeytin Yaprağı Ekstraktı gibi gıda takviyeleri, kullanıcılara sunulmaktadır,ersağ üye olmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.