ADVERTORİAL
okuma süresi: 5 dak.

Altınoluk muhafazakar oteller

Altınoluk muhafazakar oteller

Tatil merkezlerinin dolup taştığı yaz aylarında 5 yıldızlı islami oteller adı altında hizmet veren oteller son yıllarda büyük bir artış göstererek faaliyetlerine İslami normlar çerçevesinde devam etmektedir.

Yayın Tarihi: 04/07/16 11:42
okuma süresi: 5 dak.
Altınoluk muhafazakar oteller
A- A A+
Tatil merkezlerinin dolup taştığı yaz aylarında 5 yıldızlı islami oteller adı altında hizmet veren oteller son yıllarda büyük bir artış göstererek faaliyetlerine İslami normlar çerçevesinde devam etmektedir. Muhafazakar kesimden her türlü insanın veya ailenin tercih ettiği bu oteller özel tatil konseptlerinde diğer otellere nazaran müşterilerine özel konseptlerde İslam'ın ahlaki değerlerine uygun olarak hizmet vermektedir.

İslami yaşam tarzına uygun olarak dünyanın birçok ülkesinden tatil için gelen müşterilerine hizmet veren muhafazakar oteller alternatiflerinde en temel özellik İslam dininin helal kavramına uygunluğudur. Yeme içme konusunda İslam dinince yasaklı hiçbir katkı maddesi söz konusu olmayacak. Alkollü içki de bulundurmayan bu oteller yaşam tarzınızı bozmayacağınız bir tatil keyfini sizlere sunuyor.

En gözde tatil merkezi olarak Antalya'nın nadide yerlerinde Altınoluk muhafazakar oteller tüm tatil ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Otellerin lüks derecesine göre değişen hizmet faaliyetleri ve fiyat farkları bütçenize hitap edecek ölçülerdedir. Tatilini ailesiyle bir arada geçirmek isteyenlerin, iş seyahati veya turistik gezi yapmak isteyenlerin muhafazakarlık değerlerinden ödün vermeden tatil yapacakları fırsatlar kaçırılmayacak.

Genel itibari ile altınoluk muhafazakar oteller dahilinde kadın ve erkeğe ayrılmış alanlarda yüzme havuzları, spa ve sağlık merkezleri, masaj bölümleri yer almaktadır. Ailenin kadın erkek gözetilmeden tüm üyelerinin birlikte yer alabildiği karma plajlar da hoşgörü çerçevesinde tatil yapma fırsatını sizlere sunuyor.

Müslüman kadınların ve erkeklerin inancına uygun şekilde tatil yapmasını sağlayan huzurlu ve keyifli ortamlarda evinizin konforunu aratmayan rahatlığı bulacaksınız. Otel odalarında kişisel ihtiyaçların karşılandığı tüm detaylar düşünülmekle birlikte İslami yaşayışınıza destek verecek seccade, kıble işareti, Kur'an-ı Kerim d bulunmaktadır. Ayrıca bu otellerde 1 adet mescitte bulunur.

Altınoluk muhafazakar oteller arasında seçim yapmak istediğinizde internetinizi kullanarak bu konseptte hizmet veren pek çok otel seçeneğini bütçenize uygun olarak tercih edebilirsiniz. Denizin, kumun ve güneşin huzur veren yanlarını ailenizle bir arada tatil keyfi ile kendinize sunabilirsiniz. Ayrıca otellerde yapılacak bütün aktivitelerde de İslam dininin gerektirdiği ahlaki değerleri ve mütevaziliği görebilirsiniz. Yapılacak tüm aktiviteler yaşam tarzınızdan ödün vermeden eğlenmenize olanak tanımaktadır. Verilen hizmette kalitenin yanında dini yaşayışınıza gösterilen hassasiyete de hayran kalacaksınız.

Tatil anlayışında turizm sektöründe son yıllarda en çok tercih edilen tatil merkezleri haline gelen muhafazakar oteller gerek yurt dışından gerekse yurt içinden pek çok muhafazakar kesimden insana ve aileye hitap etmektedir. Tatil ihtiyaçlarınızın bir hayalden öteye taşındığı Altınoluk muhafazakar oteller aradığınızdan çok daha fazlasını sizlere sunuyor. Müşterilerin ihtiyaçlarınıza yönelik olarak en uygun oteli tercih edebileceği seçenekler Altınoluk'ta sizleri bekliyor.

Her yıl dolup taşan tatil merkezlerine uzaktan bakmak yerine sizler de ailenizle İslami yaşam tarzınıza uygun olarak keyifli bir tatil fırsatı yakalayabilirsiniz. Tatil anlayışının vazgeçilmezi konfor, keyif ve rahatlıktan ödün vermeyeceğiniz ve beklentilerinizin de üstünde keyif alacağınız bir tatil fırsatı bütçenize uygun pek çok alternatif otel seçeneklerini sizlere sunuyor.

Helal yiyecekler, odaların evinizin rahatlığını aratmayan konforu, bayanlar için özel hizmetler ve alanlar, alkolsüzlük kuralı ve çok daha fazlası muhafazakar kesimin tercih edeceği ilk özelliklerdir. Tüm bu özellikleri fazlası ile müşterilerine özel hizmetlerinde barındıran Altınoluk muhafazakar oteller tatil ihtiyaçlarınızı karşılamaya yetecek. Muhafazakar kesimin tatil ihtiyaçlarına n ideal olanaklarla cevap veren tatil mekanları tüm yılın yorgunluğunu keyifle üzerinizden atarken İslami yaşam tarzınızı da aksatmadan yaşamanıza olanak tanıyacak. Büyük bir mütevazilikte tatil ihtiyaçlarınızı http://www.helaloteller.com.tr/ üzerinden karşılayabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.