ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Video hazırlamak kolaylaştı

Video hazırlamak kolaylaştı

Sosyal medya kullanıcıları için video paylaşımı son derece önemli. Takipçilerine beğeni alacak videolar sunmak isteyenler artık kendi videolarını kolaylıkla hazırlayabiliyor.

Yayın Tarihi: 14/07/16 18:54
okuma süresi: 4 dak.
Video hazırlamak kolaylaştı
A- A A+
Sosyal medya kullanıcıları için video paylaşımı son derece önemli. Takipçilerine beğeni alacak videolar sunmak isteyenler artık kendi videolarını kolaylıkla hazırlayabiliyor. Bilgisayardaki herhangi bir görüntüyü video formatında hazırlamayı mümkün kılan uygulamalar eğlenceli yönleriyle de dikkat çekiyor. Son dönemde camstudio indir uygulamasını tercih edenlerin sayısında belirgin bir artış olması, daha fazla video paylaşımını da beraberinde getiriyor.

Elbette video hazırlamak sadece sosyal medya hesaplarında paylaşım amacıyla yapılmıyor. Çeşitli efektler eklenebilen, altına müzik konabilen ve istenen yerden kesilebilen görüntüler iş amaçlı olarak da en çok tercih edilen görsel öğeler arasında yer alıyor. Sunum amaçlı hazırlanan videolar ticari hedefler doğrultusunda da kullanılabiliyor.

Ticari Amaçlı Video Hazırlamak Mümkün

Örneğin ürün tanıtımı için sadece fotoğraf kullanımı döneminin artık sona erdiği söylenebilir. Pek çok e-ticaret sitesinde fotoğrafların yanı sıra ürün tanıtımı içerikli videolar da görmeye başlandı. Bunun nedeni firmaların ürünlerini daha detaylı tanıtabilmek için video hazırlamayı tercih etmesidir. Bu sayede müşteriye daha kolay tanıtım yapmak ve ürün satışlarını arttırmak mümkün olabiliyor.

Dolayısıyla internet üzerinden online olarak camstudio indir gibi popüler video hazırlama programlarını tercih edenler arasında ürün satışı yapanlar da bulunuyor. Bu tür uygulamalar sadece saniyeler içerisinde istenen formatta video hazırlamayı mümkün kılabiliyor. Son derece kolay bir menüye sahip olması, bilgisayar konusunda derinlemesine bir bilgi sahibi olmayı gereksiz kılıyor. Haliyle isteyen herkes her türlü video formatında görüntüler hazırlayabiliyor.

Evde video hazırlarken zorlanmak yerine keyif almayı ve eğlenmeyi seçenlerin tercihi, en kolay kullanım şansı sunan video hazırlama programları oluyor. Bu sayede kısa sürede istenen özelliklere sahip videolar hazırlanabiliyor. Oynatma hızı üzerinde de bazı değişiklikler yapmak mümkün. Videonun dilediğiniz bölümünü daha hızlı ya da daha yavaş oynatabilir, bu yönde kayıt yapabilirsiniz. Ancak her video hazırlama programının bu seçeneğe sahip olmadığını da bilmenizde fayda var.

Videoyu Bilgisayarınıza İstediğiniz Formatta Kaydedin

Hazırlanan videonun her platformda kullanılabilmesini kolaylaştıran özelliklerle donatılmış olan Camstudio programı SWF ya da AVI formatında kayıt yapmayı sağlıyor. Videoyu kullanacağınız platforma uygun formatta bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Ayrıca programın araç çubuğunu kullanarak dilediğiniz değişiklikleri ve işlemleri yapabilir, efekt ve müzik uygulamaları ekleyebilirsiniz.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra programın kolay bir ara yüze sahip olması da popülerliğini ikiye katladı. Kısa sürede bilgisayarına indirerek uygulamayı kullanmaya başlayanların sayısı arttı. Video hazırlama noktasında bilgi sahibi olmasanız dahi, programın ara yüzü sizi yönlendiriyor ve araç çubuğunda aradığınız tüm seçenekleri kolaylıkla bulabiliyorsunuz.

Camstudio Son Sürüm İndirme

Program sistem kaynaklarında aşırı bir tüketime sebebiyet vermiyor. Dolayısıyla basit ancak etkin ve keyifli bir video hazırlama programı olduğu kanaatine kolaylıkla varabiliyorsunuz. Programın son sürümü için http://www.sonsurum.net/camstudio adresine tıklanabilir. Çok sayıda kişi bu link üzerinden programı bilgisayarına sorunsuz bir şekilde indirerek hemen kullanmaya başlıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.