ADVERTORİAL
okuma süresi: 4 dak.

Saç ekimi

Saç ekimi

Dünyada en sık görülen sorunlardan bir tanesi saç dökülmesidir. Kimi zaman genetik kimi zaman da çevresel faktörlere bağlı olarak saçlarınız dökülebilir. Saçlarınız döküldüğünde ise bunu farklı çözümleri bulunuyor.

Yayın Tarihi: 20/07/16 16:19
okuma süresi: 4 dak.
Saç ekimi
A- A A+
Dünyada en sık görülen sorunlardan bir tanesi saç dökülmesidir. Kimi zaman genetik kimi zaman da çevresel faktörlere bağlı olarak saçlarınız dökülebilir. Saçlarınız döküldüğünde ise bunu farklı çözümleri bulunuyor. Geçmişte saçı dökülen kişiler genelde peruk kullanırken günümüzde ise gelişen teknoloji sayesinde artık dökülen saçlarınızın yerine yenilerini ektirmeniz mümkün. Saç ekimi sayesinde siz de doğal ve canlı saçlara sahip olabilirsiniz.

Saç ekim işlemi kişiden kişiye göre farklılık gösterebilir. Eğer saçınızın belirli bir kısmı dökülmüşse yapılacak olan ufak bir müdahale ile dökülen saçların yerine yenisi ekilebilmektedir. Daha fazla saçınız dökülmüşse bu durumda seanslar daha uzun sürebilmektedir. Saçlarınız ekildikten sonrada birkaç aylık bir süreç sonunda saçlarınız uzamaya ve doğal görünmeye başlayacaktır. Özellikle son zamanlarda uygulanan yöntemler ile saçların daha canlı ve gerçekçi olması sağlandığı için artık saçı dökülen birçok kişi saç ekimini tercih etmektedir.

Burun Estetiği

Her insanın anatomik yapısı birbirine göre farklılık gösterir. Burunda insandan insana farklılık gösteren organlardan bir tanesidir. Kimi zaman genetik yapıdan kimi zamanda kazalardan dolayı burnunuzun şekli normalden biraz daha farklı olabilir. Çok büyük ya da çok küçük olmasını yanı sıra burun üzerindeki bozukluklarda sizi rahatsız edebilir. Eskiden bu sorunu çözmek için çok fazla çözüm üretilemezken günümüzde ise artık Burun estetiği sayesinde bozuk olan burnunuzu anında düzeltebiliyorsunuz. Gelişen teknoloji sayesinde artık burnunuzu düzeltmek ve istediğiniz şekle soymak oldukça kolay bir hale geldi. Yapılacak olan incelemeden sonra burnunuzdaki sorunlar tespit ediliyor ve sizin de istediğiniz şekil belirlenerek burnunuz yeniden şekillendiriliyor. Ancak bu operasyon sadece sizin isteklerinize göre yapılmamaktadır. Aynı zamanda operasyonu yapacak olan uzmanlarda burnunuzu inceledikten sonra uygun olan şekillere karar verir ve bunu uygularlar.

Yüz Gençleştirme

Herkes her zaman genç kalmak ister. Ancak genç kalmak istiyorsanız her zaman kendinize iyi bakmalısınız. Kendinize ne kadar iyi bakarsanız bakın kimi zaman yüzünüzde kırışıklıklar çıkmaya başlar. Eğer siz de her zaman genç görünmek istiyorsanız Yüz gençleştirme operasyonu yaptırabilirsiniz. Son yıllarda çok fazla tercih edilmeye başlanan bu operasyon sayesinde kısa sürede yüzünü gençleştirilmektedir. Yüz gençleştirme operasyonları yapılmadan önce uzmanlar yüz ve çevresini dikkatli bir şekilde incelemektedirler. Yapılan incelemelerden sonra yüzün yeni şekline ve hangi kısma nasıl bir operasyon yapılacağına karar verilir. Daha sonrasında ise yüz gençleştirme operasyonu yapılmaktadır. Bu operasyonlar sonrasında ise hasta bir süre kontrol altına alınır.

FBM

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.