ADVERTORİAL
okuma süresi: 5 dak.

Yaz günlerinizi ipek eşarp ile rahat geçireceksiniz

Yaz günlerinizi ipek eşarp ile rahat geçireceksiniz

Tekstil dünyasının olmazsa olmazı olan eşarp, gerçekten tekstil piyasasına büyük bir can kazandıran olduğu kadar şartlar ne olursa olsun, her zaman da ihtiyaç duyulmasıyla beraber kazandıracaktır.

Yayın Tarihi: 01/08/16 10:05
okuma süresi: 5 dak.
Yaz günlerinizi ipek eşarp ile rahat geçireceksiniz
A- A A+
Tekstil dünyasının olmazsa olmazı olan eşarp, gerçekten tekstil piyasasına büyük bir can kazandıran olduğu kadar şartlar ne olursa olsun, her zaman da ihtiyaç duyulmasıyla beraber kazandıracaktır. hem İslam dininin kadınlara getirdiği emir ile hem de bir aksesuar olarak kadınlar, eşarplarını her zaman omuzlarında ya da başlarında takarak gerçekten şık olmayı beceriyorlar. Günümüzde de düz renkten tutun da birçok modele kadar farklı kategorilerde modeller üretilerek en iyi şekilde seçimler, üretimler yıllara göre yapılıyor. Klasik baskılardan ziyade, artık 2016 yılına göre eşarplar konusunda da ipek modeller gerçekten çok iyi duruyor…

Hele ki sıcak günlerde eşarp takmanın zorunluluğu gerçekten birçok insanı bunaltıyorken, orijinal ve %100 ipek olan ipek eşarp ile birlikte, müthiş değerde siz de icat edilmiş olan bu nemi çeken ipek eşarplara önem verebilirsiniz. Organik ürünler olduğu kadar, gerçekten de sıcakta hiç bir şekilde bir ipek yapısının sizi bunaltmadığını kullandıktan sonra anlamanız mümkündür. Hele ki piyasada bulunan birçok markanın da sunacağı değerde ve kalitede ürünlerden istediğinizi seçip gerçekten de başınızın terlemesini ya da saçlarınızın bu ter ile beraber içte kalarak zarar vermesini engellemiş olabilirsiniz.

İpek Eşarp Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

İpek bir eşarba dokunduğunuz zaman nasıl bir model olduğunu, özelliğini ve ne kadar çekici olduğunu çok iyi anlamalısınız. Sağlıksız olarak eşarp modellerinden uzak durduktan sonar, eşarp alırken satıcı ile diyalogunuzun da iyi olmasını sağlayarak aslında doğru mu söyleyip söylemediğini çözmeye çalışabilirsiniz. Fakat bu gibi risklerin içerisinde de olmadan daha rahat ve kolay şekilde ipek eşarplar için tercihlerinizi internette hem orijinal markaların kalitesiyle sunan hem de gerçekten eşarp konusunda sizlere farkını yaratan birçok değerli firma ile tanışabilirsiniz.

Türkiye'de güvenilir birçok eşarp markasını bulabilir ya da internet üzerinden satış yapan çeşitli eşarp mağazalarına erişebilirsiniz. Ancak bu mağazalar yerine eğer ki tercihlerinizi sanal dünyadan ziyade normal bir mağazaya giderek yapmak isterseniz de, elbette yapabilir ve kaliteli bir ipek eşarp satın alabilirsiniz. Fakat burada ki fark, internette genel olarak fiyatların internete özel olarak ucuz olmasıdır. Bu nedenle internetten alışveriş yapmanın en büyük özelliklerinden biri de sadece eşarplar değil birçok modelde olacağı gibi gerçekten seçimlerinizi doğru markalardan yaparak, çok uygun fiyatlara eşarp sahibi olacağınızdır.

Eşarp Türleri ve İpek Eşarp Farkı Nedir?

Birçok eşarp konusunda modeller vardır. Örneğin sura ipek eşarp, hem parlak hem de yumuşak kumaşa sahip olup %100 saf ipektir. Canlı desenlerden oluşan eşarp modelidir.

Twill eşarp ve Twill ipek eşarp bulunuyor. %100 saf ipek olan ancak az kayma yapan yukarıda ki kumaş modeline göre kalın olan eşarp modeli, Twill ipek eşarplardır. Twill eşarp ise, kalın kumaşa sahip olan, kayma özelliği olmayan eşarplardır.

Saten eşarp modelleri ya da jakarlı eşarp da bulunuyor. Ancak bu modellerde parlaklık ya da kayganlık az değerdedir ve tercih edilmemesi adına önerilemeyen modellerdir. Eğer ki gerçekten bir eşarp satın alma düşünceniz varsa, ipek eşarp şarttır.

Hele ki yaz günlerinde hem terletmeyen hem de rahat edebileceğiniz bir eşarp türü olan ipek eşarp için internetten de birçok modele bakabilir; aralarından seçimler yapabilir ve tabi ki normalde ki fiyatlardan çok daha uygun fiyatlara orijinal markaların ürünlerine sahip olabilirsiniz.

Tercihlerinizi yapabileceğiniz değerli alışveriş sitelerinden biri olan http://www.esarpavm.com/ ile beraber eşarp konusunda nasıl model istiyor, ne tür özellikler istiyorsanız; markaya göre sıralanmış en iyi şekilde özellikleriyle seçimlerinizi yapabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.