ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Lescon şortlar ile yazın da spora devam

Lescon şortlar ile yazın da spora devam

Sıcak yaz günlerinde hem rahatlığı hem de trendy bir şıklığı yakalamak için Lescon şort modelleri sizi bekliyor.

Yayın Tarihi: 03/08/16 16:16
okuma süresi: 3 dak.
Lescon şortlar ile yazın da spora devam
A- A A+
Sıcak yaz günlerinde hem rahatlığı hem de trendy bir şıklığı yakalamak için Lescon şort modelleri sizi bekliyor. Erkek ve kadın için spor ayakkabı, giyim ve aksesuarları üreten Lescon, Türkiye'de olduğu gibi yurt dışında da tanınıyor. Toplumsal ve çevresel sorumluluklarının bilincinde olarak üretim yapan marka, spor tekstiline ürün çeşitliliği ve kaliteli tasarımlarıyla yön veriyor. 30 yıldan fazla zamandır ürünleriyle sporcuların performansını arttıran, konforunu sağlayan ve tüm bunları yaparken şıklıktan ödün vermeyen Lescon, yaz koleksiyonlarıyla da göz dolduruyor. Yazın iklimine ve dinamik ruhuna uygun tasarımlarla plajları, sokakları, parkları renklendiriyor.

Yazın sıcak ve nemli havası antrenman sırasında zorlayıcı olsa da uygun kıyafetleri seçerek spora ve formunuzu korumaya devam edebilirsiniz. Lescon kadın ve erkekler için tasarladığı çeşitli kıyafetlerle sıcak havalarda da rahatça spor yapabilmenizi sağlıyor. Lescon'un yaz koleksiyonunda bulunan şort kumaşları özel olarak sıcak havalar için tasarlanıyor. Kumaşlarıyla olduğu gibi kesimleriyle ve tasarımlarıyla da sıcak havalarda dahi rahatınızı sağlayan şort modelleri her mevsim spor zevkini tatmanızı sağlıyor.

Kapri Şortlarla Rahat ve Şık Olun

Yazın en kullanışlı ve rahat kıyafetlerinden biri olan kapri şortlar, gündüzleri deniz kıyısında giyebileceğiniz gibi akşamları da uygun gömlekler ve tişörtler ile tamamlayarak yazın ruhuna uygun renkli bir şıklık yakalayabilirsiniz. Pamuk ağırlıklı ve beli düğmeli Lescon şort çeşitlerinin farklı renk alternatifleri arasından tarzınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Gündüzleri parmak arası terlikler ve sandaletler ile tamamlayacağınız kapri şortları akşamları da spor ayakkabı tercih etmek de trendy bir seçim oluyor.

Lescon'da Her Çeşit Şort Bulabilirsiniz

Lescon tekstil ürünleri içinde geniş bir çeşitlilik sunan şort koleksiyonunda, spor yaparken, koşarken, fitness sırasında ve günlük hayatta kullanabileceğiniz birçok model bulunuyor. Kısa pamuklu şortlar özellikle koşu ve yürüyüş gibi sporlar için uygun olurken, polyester ağırlıklı modeller daha ağır ve daha çok terleten spor dalları için öneriliyor. Performans için tasarlanmış ürünlerin belindeki iç kordon sayesinde şort belinize tam olarak oturuyor. Kapri şortlar ise genellikle pamuk ağırlıklı kumaşlardan üretiliyor ve böylece antrenman dışındaki saatlerde de kullanılıyor.

Lescon şort modelleri yazın eğlenceli ve hareketli havasını en rahat şekilde deneyimlemenizi sağlıyor. Eğer siz de bu yaz Lescon şıklığını yaşamak isterseniz, tarzınıza uygun bir modeli alarak yazın tadını çıkarabilirsiniz. Satın aldığınız kullanılmamış ürünü 30 gün içinde değiştirebilir ya da 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.