ADVERTORİAL
okuma süresi: 3 dak.

Justintvizletir.com'da bedava canlı maç izlemek

Justintvizletir.com'da bedava canlı maç izlemek

Justintvizletir günlük olarak ülke fark etmeksizin canlı maç izleme imkanı sunan ve sorunlarınıza çözüm odaklı yaklaşan bir internet sitesidir.

Yayın Tarihi: 12/08/16 18:09
okuma süresi: 3 dak.
Justintvizletir.com'da bedava canlı maç izlemek
A- A A+
Justintvizletir, bize internet üzerinden hiçbir ücret ödemeden canlı olarak maçları izleme olanağı sunar. Televizyonda verilmeyen futbol ve basketbol maçlarını internet tarayıcımızın adres çubuğuna justintvizletir yazarak erişmemiz mümkündür. Üstelik bu site üzerinden canlı maç izlemek için yapmanız gereken tek şey dns ayarınızı global olan bir dns ayarına dönüştürmek. Böylelikle Türkiye üzerinden yasal olarak engellenmiş bu siteye bağlanabilir, donma ve kesilme sıkıntısı yaşamadan maçlarınızı izleyebilirsiniz.

Justintvizletir Müşteri Hizmetleri ve Canlı Sohbet

Justintvizletir sayesinde futbol ve basketbolla ilgili canlı olarak maç izleyebiliriz. Çoğu futbol sever tarafından takip edilen Avrupa Uefa Ligi, Şampiyonlar Ligi gibi önemli karşılaşmaları size canlı ve ücretsiz olarak izleme imkanı verir. Almanya, Rusya, İngiltere gibi ligleri ve hatta neredeyse bütün ülkelerin liglerini de sıkıntı yaşamadan takip edebilirsiniz. Bir sıkıntı yaşamanız halinde sitede yer alan canlı sohbet bölmesinden sorununuzu dile getirdiğinizde yetkiler yardımcı olacaklardır. Bunun dışında sitedeki menüde iletişim butonuna tıklayarak önünüze gelen forma önerinizi, şikayetinizi belirttiğiniz takdirde en fazla 6 saat içinde size geri dönüş yapıyorlar. Size bedava maç izleme olanağı verip sorununuza da çözüm odaklı yaklaşıyorlar. Belirttiğimiz canlı sohbet ise siteye giriş yapan herkes tarafından kullanıma açıktır. Üye olmadan anonim olarak sohbet penceresine mesaj bırakabildiğiniz gibi, justintvizle'de hesap girişi yaptıktan sonra kullanıcı adınızla da mesaj bırakabiliyorsunuz. Bıraktığınız mesajlar siteye her giren kişi tarafından görülüyor. Ayrıca sitenin sağ alt bölmesinde yer alan menüde site üyelerinin bıraktığı son beş yorum listelenmektedir. Böylelikle üye yorumlarını da rahatlıkla takip edebilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.